Ovan: Sedmični horoskop za period od 30.05.2022. do 05.06.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Na svu sreću pa imate više nego dovoljno snage da izgurate sve manje i veće prepreke kojih će u ovoj sedmici biti. Naime, sve ono što bude izgledalo kao lako i očas posla rješivo iskomplikovaće se i pretvoriti u natezanje i odugovlačenje. Naročito kada su finansijske i papirološke teme u pitanju.

Takođe, u dogovorima će vam trebati pojačana doza strpljenja (trenutno je baš i ne posjedujete). Moguće su obnove saradnji, dogovora, ali i ponavljanje poslovnih ponuda od kojih ste već digli ruke.

Ljubav. Sedmica koja nije baš povoljna za teške teme i dileme u partnerskim odnosima. A vući će – bilo partnera, bilo vas – da ih pokrenete. Do rješenja će se stići, ali na najkomplikovaniji način koji će vam oboma oduzeti po pet kila živaca.

Ne moraju teme da budu vezane za vaš odnos, mogu da budu i oko finansija, planiranja putovanja, čiji je red da ide u nabavku i tako dalje i tako dalje.

Što se slobodnih Ovnova tiče, za vas će se kačiti i novo i staro. Novo nosi dozu avanture, uzbuđenja i vašoj potrebi da ostavite prošlost iza sebe. Međutim, to staro s vremena na vrijeme umije da zada gadne udarce.

Hrana. Potreba za kremastijom, sočnijom, začinjenijom hranom ili za obilnijim obrocima. Ukoliko planirate da otpočnete sa dijetom ili novim, zdravijim režimom ishran, dani vikenda su već pogodni za tako nešto.

Zdravlje. Alergije, sinusi, problemi sa stomakom.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info