Jarac: Sedmični horoskop za period od 30.05.2022. do 05.06.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. U poslovnim vodama ćete se lakše snalaziti nego u emotivnim. Imaćete pritiske, ali sa njima ćete umjeti da izađete nakraj. Isto će vas neki ljudi i saradnici smarati, ali neće uspijevati da vas suštinski iznerviraju i pogode.

Što se obaveza tiče, situacija će biti dvojaka. Kod nekih će se naglo povećati obim obaveza i biće vam potrebno dosta energije da ih riješite, dok će kod drugih posao opasti i donijeti vam dosadu i nerviranje. Finansijski niste baš zadovoljni, ali uspijevate da izađete nakraj sa troškovima.

Ljubav. Na prvi pogled – dobro. Na drugi – pa i ne baš. U redu, ima kod vas dvoje i lijepe energije i nekih zajedničkih akcija i dešavanja, ali kroz sve to se provlači i nervoza, a i partner s vremena na vrijeme ima naporne momente i teško vam je da ga u tim trenucima trpite.

Pogotovo ako se bude vraćao u pitanja i teme od prije naše ere ili ako bude ponavljao postupke koji vama idu na živce. Ipak, izguraćete, stoički.

Slobodni Jarčevi, prošlost je tu, u vama. Ili ste vi u njoj. I biće tu i dalje – kod nekih kroz podsjećanja, kod drugih kroz konkretna dešavanja. Za potpuno nove emotivne priče i nove ljude ovo baš i nisu savršeni dani.

Hrana. Neka doručak bude obilniji od ostalih obroka. Jaja, sir, kvalitetni suhomesnati proizvodi, hljeb sa sjemenkama. Možete dodati i porciju zobenih ili ražanih pahuljica sa svježim voćem i kiselim mlijekom.

Zdravlje. Pojačavanje tegoba kod hroničnih bolesnika. Osjetljivost kostiju i zglobova.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info