Dnevni horoskop za 28.05.2022.

0

Ovan


Ovaj vam dan donosi veliku rasterećenost, jaku energiju koju možete usmjeriti gdje god da to poželite. Šta god da imate od obaveza završićete u rekordno kratkom roku. Dan obavezno iskoristite za emotivne kontakte i susrete, bilo sa voljenom osobom, bilo sa nekim koga želite da osvojite.

Bik


Bez konkretnog razloga osjećaćete se tužno i usamljeno. Zadovoljstvo ćete tražiti u hrani i slatkišima. Mogli biste se družiti s ljudima koji vam neće odgovarati po godinama, životnim nazorima i profesionalnom opredjeljenju. Odmaknite se od takvog društva, niste se dužni prilagođavati onima koji vam ne odgovaraju.

Blizanci


Vedri i nasmijani, nećete nikome dopustiti da vas oneraspoloži. Pred samcima je uzbudljiv dan pun susreta i poziva na izlazak. Zračićete šarmom i privlačnošću, koja će druge podsticati da vam se približe i pokušaju se s vama upoznati. Obratite pažnju na zdravlje, a posebno na one dijelove tijela koji su vam i inače osjetljivi.

Rak


Bićete osjetljivi pa vam neće trebati ozbiljniji povod za započinjanje svađa. Vašem partneru neće biti lako s vama izaći na kraj, jer ćete biti skloni kritikovanju i sitnim provokacijama na njegov račun. Otkazaćete sve dogovore za izlazak te se radije opuštati ispred televizora, gledajući program po svojoj volji.

Lav


Danas je pravi momenat i dan bukvalno za sve ono što poželite. Imate dovoljno i energije i podsticaja – potrebno je samo da se pokrenete i uradite, sve vam ide od ruke. I emotivno će ovo biti jedan od boljih dana, u odnosu na protekli period.

Djevica


Iako vam energija današnjeg dana ne odgovara u potpunosti, ipak možete dosta toga uraditi, ukoliko sebe natjerate da funkcionišete onako kako vam drugi nalažu. Trenutno sami sebi niste najbolji savjetodavac pa vam se preporučuje da čujete šta drugi imaju da vam kažu.

Vaga


Pred vama je jedan savršen dan. Toliko vam sve ide naruku da ćete povremeno prosto biti zbunjeni situacijama. Nemojte previše razmišljati, već hvatajte svoje šanse – bilo da su one kroz poslovni, emotivni ili prijateljski segment. Značajni susreti i kontakti vam sleduju.

Škorpija


Suviše je danas sve oko vas užurbano da biste se osjećali najbolje, ali pokušavate da se snađete i da “plivate” u situacijama koje su vam nametnute. Velika podrška od strane šefova vas može prilično iznenaditi. Nemojte to pokvariti svojim negativnim stavovima.

Strijelac


Za divno čudo, danas nećete imati ama baš nikakve primjedbe na dnevna dešavanja. Sve ste uspjeli da uklopite i sami primjećujete da sve ide ka rješavanju i stabilizaciji. U emotivnom dijelu stoji pojačana romantika i mogućnost da sa voljenom osobom odete na kraće putovanje, izlazak.

Jarac


Neka pomoć dolazi baš onda kada vam je potrebna. Ovo će vas donekle smiriti i stabilizovati i učiniti da ponovo sa više optimizma krenete da gledate na situacije u poslovnom segmentu. Osjećate se rasterećeno i to će se odmah primijetiti i u vašim emotivnim relacijama. Opuštenost.

Vodolija


Ne ide vam baš sve naruku danas, ali ćete vi uspjeti da okolnosti okrenete u svoju korist. Neki ljudi se mogu pokazati kao pravi prijatelji ili neko na koga se možete osloniti. Bićete iznenađeni koliko je jedna osoba spremna da vam pomogne ili učini. Emotivno se osjećate stabilno i zadovoljno.

Ribe


Dan kao stvoren za sve ono što je vezano za poslovni segment. Možda biste vi voljeli da drugačije provedete dan, uljuljkani u nježnosti sa voljenom osobom, ali iskoristite ono što vam se trenutno nudi, a to su mogućnosti da sredite odnose sa kolegama i napravite dosta dobre nove dogovore.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info