Vaga: Sedmični horoskop za period od 23.05.2022. do 29.05.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Trenutno, uglavnom vas planetarni aspekti „bodu“ ili pak ne rade u vašu korist. Na vašoj strani su samo Sunce u Blizancima i Saturn u Vodoliji. Što bi značilo – poslovna svakodnevnica vam uglavnom ne daje posebne podsticaje niti mogućnosti.

Sigurno ćete se naraditi, ali da ostvarite ono što biste vi željeli – e, to vrlo teško. Bez obzira na to što niste nešto naročito inspirisani i u dobrim pozicijama, radite i dalje na svojim planovima – doći će trenutak i za njih, skorije nego što mislite. U međuvremenu, rješavajte i zaostatke.

Ljubav. Sve što je vezano za funkcionisanje, stabilnost i održanje odnosa u kojem ste već neko vrijeme je komplikovano, teško, zahtjevno za vas. Ulaskom Jupitera, a od srijede i Marsa u polje partnerstava, ništa neće postati jednostavnije, samo će se pojedini parovi brže približiti rješenjima u svom odnosu.

Kod nekih su ta rješenja definisanje odnosa, podizanje na viši nivo i slično, a kod drugih – pa, vrijeme je da se kaže: “Doviđenja, laku noć, prijatno, vidimo se u nekom drugom životu”.

Slobodne Vage, za mali broj vas ovo je period ulaska u stabilnu ljubavnu priču. Za mnogo veći – flertovanje, udvaranje, avanture.

Hrana. Sada možete napraviti dobar plan ishrane i pridržavati ga se i pored toga što ćete imati iskušenja kroz slatkiše i tijesta. Vašem organizmu je potreban pojačan unos tečnosti i puno svježeg povrća i voća.

Zdravlje. Osjetljivost kože, glavobolje, sinusi.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info