Dnevni horoskop za 20.05.2022.

0

Ovan


Jedna osoba danas pokušava da vas pridobije za svoje planove. Sigurno je vrijedno da je saslušate i da razmislite o njenim prijedlozima. Moguće je da se ovo razvije u dosta korektnu saradnju. Postupci nekog od članova porodice vam izazivaju nervozu. Nemojte unositi bespotrebno svađu.

Bik


Dobijate informacije koje su jako povoljne po vas, ali još uvijek niste sigurni koliko smijete da se radujete unaprijed. Sa nestrpljenjem ćete čekati potvrdu onoga što ste čuli. Sa dvije osobe ćete imati flertovanje ili vrlo zanimljivu i podsticajnu komunikaciju. Raspoloženi ste i prija vam ono što se dešava.

Blizanci


Biće vam potrebno da vam neki ljudi izađu u susret, jer jednostavno danas ni na koji način ne možete samostalno završiti sve obaveze koje imate. Možete trpiti i pritisak od strane kolega ili šefova. Partner je u jako dobrom raspoloženju i trudiće se maksimalno da vas odobrovolji.

Rak


Svjesni ste da su vam neke bitne promjene bukvalno nadomak ruku i danas ćete maksimalno ubrzati tempo u poslovnom segmentu. U drugom dijelu dana očekujte informacije ili papire koji su vam bitni. Vrlo značajan susret – moguće i sa bivšim emotivnim partnerom. Bićete prodrmani dešavanjima.

Lav


Danas ćete u poslovnom segmentu biti suočeni sa nekim odlaganjima zbog kojih se i te kako možete uznemiriti ili iznervirati. Nemojte dizati tenziju sami sebi – ništa od onoga što želite vam se neće izmaknuti iz ruku, samo ćete morati da budete strpljivi još koji dan. Emotivno – odlična situacija.

Djevica


U poslovnom segmentu će se danas sve odvijati više ili manje korektno. U suštini, na posao i nećete misliti nešto naročito – više su vas okupirala emotivna dešavanja. Neke stvari su se u prethodnim danima izdogađale koje su vam bukvalno izmaknule tlo ispod nogu. Osjećate veliki intenzitet i strast prema nekom.

Vaga


Imaćete osjećaj da vam danas ništa ne ide od ruke. Ako ste se oslonili na neke ljude i njihova obećanja, danas ćete morati da priznate sebi da ste debelo pogriješili. Neka vam ovo bude nauk za neki drugi put. Problemi u komunikaciji sa emotivnim partnerom. Vodite računa – vaše riječi mogu biti teške.

Škorpija


Možete se suočiti sa velikom preprekom u vašim planovima ili dogovorima. Razgovori od kojih ste mnogo očekivali mogu krenuti nekim potpuno drugačijim pravcem od onog koji vi priželjkujete. U odnosu sa voljenom osobom se potrudite da jasno kažete šta vam je na umu.

Strijelac


Dok ste sa jedne strane maksimalno aktivni i korektni, kada su vaše obaveze u pitanju, s druge osjećate veliko nezadovoljstvo zato što ne možete da ostvarite pravu komunikaciju sa jednim kolegom. U odnosu sa voljenom osobom povući ćete granicu – o nekim stvarima zaista ne želite više da pričate.

Jarac


Vaše riječi tokom današnjeg dana imaju veliku težinu. Takođe, bitan je i momenat kada ćete ih uputiti sagovorniku. Zato, potrudite se da dobro razmislite i napravite plan prije nego što izađete sa svojim prijedlozima ili primjedbama. Voljena osoba će smatrati da ste danas neuobičajeno teški.

Vodolija


Dobili ste čvrste garancije po nekim pitanjima koja su vam bitna, ali vi i dalje osjećate veliku nesigurnost. Prosto ne smijete da se radujete unaprijed, jer se bojite da će se vaši planovi u posljednjem momentu izjaloviti. Mogućnost tajnog susreta koji će odisati intenzitetom i fatalnošću.

Ribe


Na izmaku snaga ste po pitanju odnosa sa nekim kolegama. Više ne znate na koji način da objasnite sagovorniku da nije u pravu i da radi pogrešno. Možete dići ruke od cijele ove priče. U emotivnom segmentu, velika potreba da znate svaki korak i potez voljene osobe. Ljubomora.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info