ZARA beauty: 5 prekrasnih lakova za savršen proljetni manikir

0

ZARA beauty nas je i ove sezone obradovala trendi i privlačnim nijansama lakova, a u primarnom fokusu nam je sljedećih pet, jer će svaki put pomoći da dobijemo baš savršen manikir tokom proljetne sezone.

Super nježna


Već i ptice na grani znaju kako je puder ružičasta jedna od najpopularnijih boja tokom proljetne sezone, a za to postoji par razloga – privlačna, ženstvena i super nježna samo su neki od njih. Shodno tome, nećemo je zaobići ni ove proljetne sezone, a ovaj ZARA lak pronađite pod šifrom NC100 Ballerina Pink.

Super vatrena


Jao, ta crvena! Tako fantastična, a tako mnogo žena bježi od nje! U redu, često kažu da je potrebno imati dosta samopouzdanja da bi se nosila ova boja, a ako ga imate u dovoljnim količinama te ujedno želite da vas svi primijete iz najljepšeg mogućeg razloga, ove proljetene sezone birajte ZARA lak pod šifrom NC633 This is L.A.

Super svježa


Mada se neki neće složiti, bijela je tako dobra za proljeće! I to u svim prilikama, na sve načine i svim oblicima. Jeste, možete je nositi baš i na vrhovima prstiju, a biće zadužena da odradi baš istu stvar kao i komadi garderobe u ovoj boji – osvježiće vam stajling. To je posebno slučaj ukoliko inače naginjete ka tamnijim, neutralnim nijansama garderobe, a ovaj prekrasni ZARA lak pronađite pod šifrom NC202 Clarity.

Super upečatljiva


Ono stoji da će vas zbog crvene svi primijetiti, ali postoje i druge boje koje su veoma upečatljive, a ujedno idealan izbor za proljetnu sezonu. Takva je i ova, nešto zagasitija i rumenija boja breskve, a koja je poznata i pod nazivom koralno ružičasta. Uljepšaće svaki stajling, privući će pažnju, a veoma je popularna i privlačna. Pronađite je pod šifrom NC101 Oh So Still.

Super intenzivna


Zašto da ne? Jer, intenzivne nijanse veoma su privlačne i od većine vas neće “zaboljeti glava”. Upadljive su, mogu vam pomoći da upotpunite i urbani stajling, a ova verzija tirkizno plave jedna je od najugodnijih oku. Potražite je pod šifrom NC409 Electric Submarine.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info