Vodolija: Sedmični horoskop za period od 16.05.2022. do 22.05.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Pomračenje Mjeseca u vašem polju karijere govori da Vodolije ulaze u poslovno vrlo interesantnu, ali i napetu fazu. Od vaše spremnosti da maksimalno odgovorite na zahtjeve koji će se postaviti ispred vas zavisiće da li ćete u potpunosti ili samo djelimično iskoristiti šanse koje vam se u narednim mjesecima nude.

Prva polovina sedmice će biti protkana gužvom, nervozom i vjerovatno nećete moći da se organizujete kako treba. Drugi dio sedmice donosi olakšanje, rasterećenje i rješavanje problema.

Ljubav. Porodični odnosi i obaveze, kao i briga oko članova porodice i u ovoj će sedmici biti prioritetni. Oko ovakvih situacija može povremeno dolaziti do tenzije između partnera i vas.

Međutim, s druge strane, kod oboje je naglašena potreba za opuštanjem i nekom ljepšom stranom života pa ćete i te kako umjeti da podstaknete jedno drugo i provedete fine i aktivne momente zajedno.

Slobodne Vodolije, jednim dijelom ste se pomjerili i pokrenuli, a prave aktivnosti vas čekaju od posljednje sedmice maja. Nekima od vas stoji vrlo interesantan kontakt ili susret u drugom dijelu sedmice. Može novo, a može i staro.

Hrana. Ukoliko ste fizički aktivni možete birati kaloričniju hranu, ali ukoliko ste statični, što je već više moguće, vaši obroci bi trebalo da budu lagani sa manje mesa i mesnih prerađevina, a više povrća.

Zdravlje. I mentalno i fizički naporna sedmica je pred vama.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info