Vaga: Sedmični horoskop za period od 16.05.2022. do 22.05.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Kad biste vi mogli da pohvatate na šta vam sve odlazi novac i da uspijete da kontrolišete svoje impulse kada je razbacivanje para i trošenje u pitanju – pa gdje bi vam bio kraj?!? Imate vi solidne prilive, ali pare lete na sve strane…

Što se ostalog vezano za poslovni segment tiče, uglavnom je tu situacija u redu. Mnogo se očekuje od vas, ali vi mnogo i dajete. Povremeno može biti nekih kratkih zastoja ili nerazumijevanja sa kolegama i saradnicima, ali uglavnom uspijevate da sve završite na vrijeme.

Ljubav. Vaša je vladarka Venera u ovom periodu satkana od vatre, strasti, impulsivnosti, akcije. Za slobodne Vage je ovo sasvim u redu, jer možete da pokažete sebe u drugačijem svjetlu, da se opustite, ludirate.

I sve je ovo dobro dok se igrate i flertujete, ali pazite da se ne zaigrate pa da uskočite u odnos koji je čudan, mutan, nedefinisan, možda tajne prirode. Nemojte da poslije bude od igračke – plačke.

A zauzete Vage i njihov odnos sa voljenom osobom – red nečega, red ničega, red akcije, red stagnacije, red uzbuđenja, red razočarenja. Jedan gorko slatki emotivni koktelčić za vas. A, da – i vi možete da brljate. Nemojte.

Hrana. Pojačajte hidrataciju, bilo kroz povećan unos vode, čajeve, voćne sokove, bilo kroz namirnice koje ćete koristiti. Neka na vašem stolu što češće bude povrće u svim varijantama. Slatkiše izbjegavajte.

Zdravlje. Povrede, prehlade, alergije.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info