Strijelac: Sedmični horoskop za period od 16.05.2022. do 22.05.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Poslovno će biti petljancija, naročito u prvoj polovini sedmice. Može biti i nekorektnog odnosa kolega prema vama, možda ćete se jedva uzdržati da nekom od saradnika ne kažete baš sve ono što mislite, može da se desi i da vama bude „uvaljen“ najteži posao i najkomplikovanije obaveze.

Ali ništa od ovoga ne može da vam napravi pravi problem. Jer vi ćete svojom energijom koja iz dana u dan raste i širi se uspijevati da sve obavite više nego dobro. Zabrinuti ste malo, jer se troškovi povećavaju.

Ljubav. Uglavnom će sve u vašim partnerstvima funkcionisati kako treba. Biće lijepih momenata, biće uživanja i radosti, biće sklada i uklapanja.

U redu, biće i nekih povremenih zastoja, doći će do trenutnog nerazumijevanja ili zbunjenosti, možda ćete čak u nekom momentu posumnjati jedno u drugo, ali sve je ovo sada brzo i lako rješivo i da se ispraviti i nastaviti dalje – uz veliku količinu smijeha i optimizma.

Što se slobodnih Strijelaca tiče, još vi vučete neke kočnice koje vam smetaju da budete baš baš opušteni. Još vi vučete neke misli koje opterećuju. Ali ipak, radujete se svakom danu i ljudima u njemu.

Hrana. Povrće bi i dalje trebalo da bude na prvom mjestu u ishrani. Najviše bi vam odgovarali brokula, mrkva, kupus, mladi luk, tikvice i paradajz. Izbjegavajte slatkiše i trudite se da unosite što više tečnosti.

Zdravlje. Osjetljivost na promjene vazdušnog pritiska. Potrebno vam je više opuštanja, kretanja, šetnje.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info