Škorpija: Sedmični horoskop za period od 16.05.2022. do 22.05.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. U prvoj polovini sedmice bićete neorganizovani, skloni zaboravnosti i pravljenju grešaka. Imaćete odličnu ideju i plan, ali će realizacija praviti problem, jer će nešto faliti – papir, vrijeme, pravi ljudi da vas podrže. Ili će pak dolaziti do čudnih situacija koje će vam samo kidati živce.

Saplitaćete se, ali nastavljati dalje. I sve to što je pravilo problem ćete uspjeti da riješite – nekad uz pomoć štapa i kanapa, ali riješićete. Pare vam dolaze, ali ste vi trenutno kao pušteni sa lanca kada su troškovi u pitanju.

Ljubav. Eto pomračenja Mjeseca u vašem znaku na samom početku sedmice. Kao da već do sada niste bili pod pritiskom vezanim za porodicu i partnerske odnose, ovo planetarno dešavanje ukazuje da se proces promjena samo nastavlja kod vas.

Jer, treba očistiti ono što ne valja, a ono što je dobro treba podići na viši nivo. I vi lično se mijenjate – sazrijevate i jačate kroz težinu, rastete. Trudite se da komunikacija sa voljenom osobom bude korektna. Isključite ego, ali isključite i očekivanja i pogledajte realno situaciji u oči.

Slobodne Škorpije – mašta, snovi i nada su živi i budni. A u realnosti, s jedne strane stoji prošlost, usamljenost i tuga, a sa druge priče u koje vas vuku strasti i zanosi.

Hrana. Potrebni su vam lagani obroci koji neće praviti problem vašem varenju, a koji će vam istovremeno donositi dovoljno energije koja vam je u ovom periodu neophodna.

Zdravlje. Sinusi, alergije, pritisak, glavobolje.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info