Ribe: Sedmični horoskop za period od 16.05.2022. do 22.05.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Nemojte forsirati sebe niti očekivati da nešto možete završiti očas posla. Postoji tendencija da sve ono što na prvi pogled bude djelovalo kao izuzetno lako, na kraju vam izvuče veliku količinu nervoze i snage.

Nudi vam se šansa da riješite nešto što je bilo u zastoju ili da ponovo pokrenete dogovore, projekte sa starim saradnicima. Ovo bi moglo da bude povoljno po vas i da vam donese finansijsku korist. Pokušajte da se organizujete i da svoje vrijeme rasporedite na najbolji način da ne bi dolazilo do zastoja.

Ljubav. Komunikacija sa voljenom osobom će kasniti, zastajati, biće nerazumijevanja i pogrešno protumačenih riječi i postupaka. Neće sve ovo biti samo krivica voljene osobe – preispitajte malo i sopstvene postupke i način ponašanja pa ćete shvatiti da postoji greška i kod vas.

Međutim, gdje postoji volja, tu postoji i način. Pokušajte da ne budete tvrdoglavi i impulsivni i da se više potrudite da se objasnite i razumijete. Ne mučite sebe sumnjama i strahovima, a voljenu osobu nemojte „kažnjavati“ ćutanjem.

Slobodne Ribe, strasti vas mogu uvući u priču koja na prvi pogled djeluje zamamno i zanosno. Na drugi? Paaa, vidjećemo.

Hrana. Riba je uvijek dobrodošla na vašem meniju, a možete konzumirati i piletinu i ćuretinu. Slatkiši su vam i dalje  slaba tačka pa pokušajte da ih zamijenite voćnim salatama, crnom čokoladom.

Zdravlje. Povedite više računa o ishrani. Problemi sa grlom i sinusima.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info