Ovan: Sedmični horoskop za period od 16.05.2022. do 22.05.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Merkur je retrogradan u vašem polju papirologije, dogovora, susreta, aktivnosti. Hoće usporiti i malo zakomplikovati vašu poslovnu svakodnevnicu, hoće vam donijeti da vam je za završetak nečega potrebno više pokušaja, hoće donijeti i pokoju greškicu.

Ipak, zbog svoje snage u znaku Blizanaca, kod vas će ipak postojati varijanta: „Sve je dobro što se dobro svrši“. Dakle, možda će putovanje biti džombasto, ali na cilj ćete po svim pitanjima uspješno stići. Finansije – kad biste manje trošili, bili biste sasvim dobro.

Ljubav. Venera vam daje privlačnost, slatkoću, ali ne onu mrljavu već punu varnica, daje da se pogledi zainteresovanih lako lijepe za vas. Jupiter će vam donositi želju da se dokažete, inicijativu i akciju.

Vaš vladar Mars, koji roni na posljednjim stepenima znaka Riba, sve će to obojiti kod nekih dubokom potrebom za emocijama i zanosom, kod drugih – potrebom da okušaju ono što je zabranjeno, teško dostupno, teško dostižno. I ovo će djelovati i na slobodne i na zauzete.

Slobodni, ako im to već srce ište, mogu da se igraju tajnih igrica, ali zauzetim Ovnovima taj tip igrarija definitivno ne bismo preporučili.

Hrana. Preosjetljivost i razdražljivost imaće uticaj na vaš apetit. Prijaće vam ishrana sa većim procentom biljnih vlakana. Nemojte jesti brzinski, s nogu, jer će to otežati proces varenja i donijeti vam gastro tegobe.

Zdravlje. Nervoza, pojačan umor. Povremeno problemi sa varenjem.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info