Lav: Sedmični horoskop za period od 16.05.2022. do 22.05.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Sunce, kao vaš vladar na posljednjim stepenima znaka Bika i u kvadratnom aspektu sa Saturnom, govori da je sve do vikenda pred Lavovima zahtjevna radna sedmica, protkana komplikovanim obavezama i „obogaćena“ zahtjevnim saradnicima ili šefovima. Međutim, ono što se mora, moraćete.

S druge strane, počele su da se otvaraju neke fine šanse i prijedlozi. Neki od njih su potpuno novi, dok će drugi biti „ponovljeni“, kao da još jednom dobijate priliku da napravite promjenu. Novac – pa, solidno.

Ljubav. Partner vam možda ne poklanja onoliko pažnje ili vremena koliko bi vama bilo dovoljno i sigurno da zbog toga povremeno dolazi do „hladnih talasa“ u vašem odnosu, ali ipak u ovoj sedmici ima više nego dovoljno prostora i za lijepe stvari i dešavanja između vas dvoje.

Neke stvari previše primate k srcu ili previše lično shvatate – pokušajte da se više fokusirate na ono što je dobro i da u tome uživate.

Kod mnogih slobodnih Lavova ima dovoljno prostora i šansi za nove ljude, poznanstva i emotivne početke. Međutim, ima i onih koji će morati da prvo raščiste sa prošlošću da bi uspjeli da krenu dalje.

Hrana. Iako više vodite računa o svojoj ishrani, još uvijek ne primjećujete neke konkretne pomake nabolje. Vrlo brzo će doći do pozitivnih promjena, možda već od drugog dijela ove sedmice.

Zdravlje. Mogući problemi sa kičmom i disajnim putevima.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info