Jarac: Sedmični horoskop za period od 16.05.2022. do 22.05.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Konjunkcija Marsa i Neptuna u polju koje se vezuje za informacije, dogovore, komunikaciju već neko vrijeme čini da se osjećate nesigurno, da razmišljate da li se nešto krije od vas ili da smatrate da neko iz vaše poslovne okoline radi protiv vas, podmeće vam ili širi netačne informacije.

Bitno je da pratite situaciju – vrlo brzo ćete otkriti šta je od ovoga istina, a šta ste malo preuveličali. Generalno, poslovni tokovi će biti nešto usporeni, ali ne bi trebalo da vam donesu veću problematiku.

Ljubav. Nervoza je pojačana u partnerskim odnosima. Može biti više razloga za to – partnerovo promjenjivo raspoloženje, povremeni problemi u vašoj komunikaciji i nerazumijevanje, rješavanje nekih bitnih porodičnih ili stambenih pitanja pa čak i povremeni naleti sumnje i ljubomore.

A možda je i nešto deseto – vi najbolje znate šta bi to moglo biti. U svakom slučaju, oscilacije će postojati i dani pred vama neće baš biti uvijek jednostavni i laki za izgurati.

Slobodni Jarčevi, ako upoznajete nekog novog ili pokrećete novu ljubavnu priču, hemija koja je prisutna vam može malo zamagliti pogled. Ukoliko želite da obnovite neku staru priču, ponovo pokrenete kontakt, dvoumićete se i razmišljati šta da uradite.

Hrana. Trebalo bi da smanjite začine i da ishranu više bazirate na svježem povrću – najprije u vidu salata, ali ga možete konzumirati i kao grilovano ili bareno. Meso možete u umjerenim količinama.

Zdravlje. Alergije, vrtoglavice, problemi sa pritiskom.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info