Dnevni horoskop za 15.05.2022.

0

Ovan


Nervoza u prvom dijelu dana vjerovatno je posljedica naporne sedmice koja je za vama. Malo ste energetski iscrpljeni i bilo bi dobro da makar prijepodne provedete više se odmarajući ili u nekim aktivnostima koje vas opuštaju. Popodne ćete imati više energije.

Bik


Najbolje bi vas opustio kontakt sa emotivnim partnerom, ali danas će sa njim biti teško ostvariti dogovor, jer je nervozan ili okupiran svojim obavezama. Dajte mu vremena da se malo opusti, moguće je da ćete u popodnevnim ili večernjim satima ipak ostvariti željeni susret.

Blizanci


U potpunosti ste zaboravili na obećanja koja ste dali i moraćete da završite obaveze koje ste sami sebi nametnuli. Tako to bude kada ne zapisujete, već pamtite… Ovo će vam definitivno promijeniti neke planove pa je moguće da ćete ih samo djelimično ostvariti. Bolje raspoloženje predveče.

Rak


Nemogućnost da ostvarite pravi kontakt sa voljenom osobom, a moguće je da će i u partnerskim odnosima biti napetosti i povremenih rasprava. Vi lično se osjećate nesigurno pa možete previše pritiskati partnera, kome je sada potrebno više slobode i opuštenosti.

Lav


Trudite se da izađete u susret voljenoj osobi i da ispunite neke njene hirove, ali nikako da dođete do zadovoljavajuće komunikacije i odnosa danas. Možda je bolje da se malo povučete i pustite je da sama sa sobom riješi ono što je muči. Popodne i veče će proteći u boljem raspoloženju.

Djevica


Danas je komunikacija sa drugima problem. Teško ostvarujete razumijevanje i moguće je da će dolaziti do bespotrebnih rasprava sa onima koji su vam najbliži. Imate osjećaj da emotivni partner ne zna šta želi i jako vas nervira svojim ponašanjem. Ne odustajte od pokušaja da raščistite stvari na miran način.

Vaga


Interesi i obaveze vas i emotivnog partnera se danas ne uklapaju. Vi biste jedno, voljena osoba nešto potpuno drugačije. Možete bez razloga biti povrijeđeni njenom isključivošću i insistiranjem na svojim stavovima. Sa malo dobre volje moguće je riješiti ovu situaciju na obostrano zadovoljstvo.

Škorpija


Sto stvari biste danas odjednom, a i sami ste svjesni da to tako ne može da funkcioniše. U prvom dijelu dana ćete sebi nametnuti toliko toga, da povremeno nećete znati gdje udarate. Najbolje bi bilo da ovo vrijeme iskoristite da se odmorite i opustite. U drugom dijelu dana bićete funcionalniji.

Strijelac


Prijatelji ili emotivni partner imaju neke svoje planove, a vas nisu ni pitali da li vam ti planovi odgovaraju ili ne. Od vas se očekuje da se uklopite, ali ste vi trenutno suviše tvrdoglavi za tako nešto. Ili ćete isprovocirati raspravu ili ćete se u potpunosti povući i ućutati. Nećete da igrate po tuđim pravilima.

Jarac


Neplanirano ćete potrošiti mnogo više novca od onoga što ste namjeravali. Blago neraspoloženje u prvom dijelu dana, jer ćete se iznova i iznova prebrojavati i nervirati zbog svojih propusta. Previše se opterećujete – bolje bi bilo da ovaj dan iskoristite za neka podsticajna druženja ili izlazak.

Vodolija


Danas ste riješili da istjerate sve svoje ćefove i provedete dan onako kako to vama odgovara, svidjelo se to drugima ili ne. Nemate namjeru da se uklapate u tuđe vrijeme, neka se oni uklope u vaše. Iako ćete izazivati nervozu kod drugih ljudi, ipak ćete se na kraju provesti dobro.

Ribe


Neki vaši strahovi ili problemi mogu isplivati na svjetlost dana u prijepodnevnim časovima. Moguće je da će vam najviše odgovarati da se povučete i da budete sami sa sobom, jer ćete na taj način najbolje uspjeti da se smirite i stabilizujete. Emotivne kontakte odložite za kasno popodne ili večernje sate.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info