Djevica: Sedmični horoskop za period od 16.05.2022. do 22.05.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Vjerovatno će vam prvi dani u sedmici koja je pred nama biti dosta komplikovani, zahtjevni, nervozni – malo će toga funkcionisati kako treba, a vi ćete se povremeno osjećati zatrpano, zagušeno obavezama i ljudima koji stalno nešto zapitkuju, traže, bune se.

Već tamo od srijede ili od četvrtka stvari će početi da se smiruju i konačno će se nazirati kraj problemima i napetosti. Izgurajte junački prvi dio sedmice i vodite se onim – što komplikovanije, to vama zanimljivije da riješite. Finansije – previše trošite.

Ljubav. I dobro i nije dobro kod zauzetih Djevica. Ono što je dobro – ima više komunikacije, uspijevate da se razumijete, a najbolje funkcionišete kada podstičete jedno drugo na akciju, dešavanja, možda izlaske ili boravak u prirodi.

Ono što nije dobro, sa vaše tačke gledišta partner je čudan i ne uspijevate da ga „pročitate“ do kraja. Kao da vam otkriva i daje samo jedan dio sebe, a to vam može izazivati nervozu i potrebu da „iskopate“ šta se dešava u glavi voljene osobe. Nemojte, pustite.

Slobodne Djevice, nešto ili neko na prvi pogled može izgledati divno, zamamno, buditi vam želje i strasti. A da ipak vi ne žurite, hm?

Hrana. Neka vaši obroci budu raznovrsni, sastavljeni od namirnica koje vam neće opterećivati probavu i želudac, a koje će donositi dovoljnu količinu vitamina, minerala, kalorija i gradivnih materija.

Zdravlje. Osjetljivost disajnih puteva, umor. Mogući problemi sa vratnim i lumbalnim dijelom kičme.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info