Dnevni horoskop za 14.05.2022.

0

Ovan


Definitivno u nekim situacijama pretjerujete. Nema potrebe da odmah zauzimate “gard” i da budete spremni na raspravu – umjesto toga, saslušajte šta sagovornik ima da vam kaže. U emotivnom segmentu ovo je dobar momenat, naročito za one koji su spremni na nova poznanstva i flert.

Bik


Drugi dio dana vam donosi izuzetno dobro raspoloženje. Po pitanju poslovnih obaveza potrudićete se da budete ažurni i odradite ako ste nešto propustili u prethodnim danima. Pređite preko nekih nebitnih sitnica i ne dovodite odnos sa voljenom osobom na granicu rasprave.

Blizanci


Imate prave prijedloge, kreativni ste i ubjedljivi – više je nego izvijesno da biste mogli ostvariti prave dogovore ili pokrenuti komunikaciju koja vam je bitna. Ovo će biti naglašeno i u emotivnom segmentu – zato je pravi trenutak da izađete, upoznate nove ljude, družite se.

Rak


Bićete skloni raspravama i dokazivanju, što se može negativno odraziti na tok ljubavne priče, posebno ako ste odnedavno u vezi. Nemojte dopustiti da druga strana o vama stekne pogrešnu sliku. Zauzeti, vaša emotivnost je danas prenaglašena – potrebna vam je veća podrška i više vremena sa voljenom osobom.

Lav


Šta uradite do podne – uradili ste. Već poslije tog vremena, ulazite u svoju lijenu fazu, kada ćete željeti samo da se opustite i da se prepustite uživanjima. Posvetite se svojim prijateljima, ukućanima, emotivnom partneru – na koju god stranu da odete, osjećaćete se više nego dobro.

Djevica


Priuštite sebi čim više zadovoljstava. Učinite tako da bude vama po volji pa i po cijenu da vas bližnji optuže za sebičnost. Prijateljski će vam kontakti goditi, ali što se ljubavi tiče, najbolje bi bilo da izbjegnete nagle rezove ili brze početke. Neka se ljubav razvija polako. Pred samcima je veče koje donosi mnogo uzbuđenja pa svakako negdje izađite.

Vaga


Partner bi vas mogao iznenaditi sebičnim postupcima, ali bez namjere da vas povrijedi. Ne započinjite svađu. Bićete usmjereni na finansije, stambene ili porodične prilike, koje će vas privremeno udaljiti od emotivnih dilema. Imate osjećaj da je u ljubavnom odnosu preostala još samo navika. Učinite sve da to tako ne bude.

Škorpija


Bićete energični i nemirni, u potrazi za promjenom. Mnogo ćete razmišljati i u skladu sa svojim spoznajama donijeti odluke koje će ljubavnu budućnost usmjeriti u novom pravcu. Bude li vas društvo pozvalo van, mogli biste odbiti, jer će vam više odgovarati da budete malo sami. Opuštaće vas sanjarenje ili čitanje knjige.

Strijelac


Ljubavna zbivanja odvijaju se na željeni način. Neko vas osvaja pa biste napokon mogli pokleknuti na šarm i fizičku ljepotu druge strane. Neki će odlučiti dan posvetiti poslu ili učenju. Sve čega se prihvatite teći će glatko, a neko bi vam u svemu što radite mogao pomagati. U večernjim satima okupićete društvo i dobro se zabaviti.

Jarac


Nastojaćete zaštititi svoj ljubavni život od uticaja članova porodice ili rodbine. Bude li neko kritikovao vašeg partnera, oštro ćete mu se suprotstaviti i dati do znanja da je vaš brak ili veza samo vaša stvar. Ako ste sami ili emocionalno ispražnjeni, nemojte propustiti večernji izlazak s prijateljima ili dnevnu šetnju gradom.

Vodolija


Mogli biste se zaljubiti i izgubiti kontrolu nad osjećanjima. Duge i bračne veze naći će se na prekretnici, a mogući su i novi počeci pod drugačijim okolnostima. Potkraj dana očekuje vas ugodan susret ili radosna ljubavna novost. Dan će biti povoljan za početak borbe protiv viška kilograma – odlučite se za neku od manje agresivnih dijeta.

Ribe


Dan je dobar da sredite neke obaveze sa kojima ste u zaostatku. Bićete više nego zadovoljni svojim učinkom. Iskoristite popodne da ojačate komunikaciju sa osobom koja vam je interesantna. Ukoliko imate partnera, vrijeme je da pokrenete priče koje vas interesuju sa njim.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info