Obuća: 5 najpopularnijih modela za proljetnu sezonu

0

Cipele… Bilo bi malo i da imamo hiljadu pari. Dok ne ostvarimo taj san, ove sezone ćemo se zadovoljiti sljedećim modelima.

Cipele sa šiljatim vrhom


Bilo da su u pitanju baletanke, gležnjerice ili štikle, ove sezone popularne su cipele sa šiljatim vrhom. Ono što je odlična stvar kod ovih cipela – vizuelno će vam izdužiti noge.

Bijele cipele


Iako vas mogu podsjećati na zimu ili vjenčanja, bijele cipele veoma su popularan model obuće. Velika prednost im je što se, s obzirom na boju, mogu kombinovati sa svim drugim komadima garderobe i odlične su za sve prilike.

Mokasine


Dosadile su vam vaše uobičajene “radne” cipele? Ako želite da dodate strukturu vašem poslovnom stilu, birajte mokasine. Iako izgledaju odlično uz komade garderobe koji su inspirisani “muškim ormarom”, one izgledaju jednako dobro i uz ženstvene komade garderobe.

Patike


Bilo koji model da izaberete nećete pogriješiti, ali moramo istaknuti da su za proljetnu sezonu idealne Converse patike. Ne postoji komad garderobe s kojim ih ne možete kombinovati, osim možda sa balskom haljinom. Ali, na koliko ćete to balova ići ove sezone?

Sandale sa kaišićima


Veoma moderne i privlačne, sandale sa kaišićima idealan su izbor za tople proljetne dane, ali i večeri. Odlično će vam pristajati uz suknju i haljinu, ali i uz pantalone, bile one uske ili široke.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info