MANGO: 5 najmodernijih haljina ovog proljeća

0

Haljina je komad garderobe koji svi rado nosimo, a sigurno je da se u njoj uvijek osjećamo posebno i veoma ženstveno. Takođe, sigurno je da postoji model za svaku priliku, a kako biste i ove proljetne sezone bile veoma moderne, birajte bar jednu od sljedećih MANGO haljina.

Plisirana haljina


Plisirana suknja veoma je popularan komad garderobe, ali za njom po popularnosti ne zaostaju ni plisirane haljine. Ovaj retro komad garderobe možete nositi u svim prilikama, posebno kada birate modele koji sežu do pola lista, a garancija je modernog stajlinga.


Plisirana haljina komad je garderobe koji veoma lako možete uvrstiti u svakodnevni stajling, a tako je jednostavna za stilizovanje – potrebno je svega par aksesoara da biste ovu haljinu, ali i sam stajling, podigle na jedan viši nivo. To je posebno slučaj kada su u pitanju plisirane haljine u nekoj od neutralnih boja.

Košulja haljina


Bijela je ultra popularna tokom proljetne i ljetnje sezone pa uopšte ne čudi što su nam haljine u bilo kojoj nijansi bijele veoma drage i omiljene. Naravno, jedna od omiljenih haljina nam je i košulja haljina, a ova iz trenutne MANGO ponude jedna je od modernijih koje možete uvrstiti u svoj stajling ovog proljeća (ali i ljeta).


Bijela košulja haljina sigurno će vas dovesti u centar pažnje, a zahvaljujući tankim vertikalnim prugama u kontrastnoj boji vizuelno ćete dodati par centimetara svojoj silueti pa čak i izgledati malo vitkije. Tome doprinose i dugmad koja su, takođe, u kontrastnoj boji.

Omiljeni dezen


Bez obzira na sezonu, cvjetni dezen je uvijek prisutan i popularan, a jedan je od najjednostavnijih dezena koji vam mogu pomoći da dobijete veoma moderan i upečatljiv stajling. To je posebno slučaj kada je riječ o ovoj prekrasnoj žutoj MANGO haljini sa krupnim cvjetovima.


Žuta je veoma popularna tokom proljetne sezone, a nećemo je zaobići ni tokom ljeta, a sam model ove haljine veoma je privlačan i moderan, a da ne govorimo o tome koliko je dezen na njoj raskošan i upečatljiv.

Klasični kolor bloking


Kolor bloking ili kombinovanje komada garderobe kontrastnih boja veoma je popularan trend i ako možda ne preferirate kombinovanje jarkih boja, onda je za vas klasični kolor bloking odnosno kombinacija crne i bijele. Sad kad znamo šta je šta, hajde da pričamo o savršenoj haljini odnosno ovoj.


Naravno, savršenstvo ne postoji, ali ova haljina je nešto njemu najbliže, a posebno ukoliko vam je cilj da prikrijete problematična područja na tijelu – upravo to će vam pomoći strateški postavljene crna i bijela, ali i sam kroj haljine imajući u vidu kako je riječ o haljini A kroja.

Haljina na preklop


Haljina na preklop još je jedan od onih komada garderobe koji vam mogu pomoći da izgledate zaista spektakularno, ali i da se tako osjećate. Ona je zaista pravi spas za nešto niže žene, jer može pomoći da vizuelno izgledate više, zahvaljujući svom podesivom pojasu.


Pored toga, ovo je i haljina koja je odličan izbor i za žene sa oblinama – može vam pomoći da istaknete sve što želite, a prikrijete sve one male nedostatke koje vas čine i pomalo nesigurnima. Fantastični dezen, u vidu sitnih tufni, samo dodatno će pridonijeti ovom efektu.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info