ZARA: Ovo su najmodernije cipele ovog proljeća

0

Baletanke, štikle, gležnjerice… Elegancija, moderan dizajn, udobnost. Upravo to je ono što nudi proljetna kolekcija ZARA cipela, a mi vam donosimo najmodernije modele ovog proljeća.

Uvijek hit!


Jedan od omiljenih proljetnih modela obuće (čitajte: baletanke) možete nositi zaista u svim prilikama, a veoma dobro ih možete iskombinovati sa mnogobrojnim komadima garderobe. Ovdje su opcije bezgranične, a ako vam je cilj da dobijete veoma moderan i upečatljiv stajling, baletanke ukrašene životinjskim dezenom najbolja su opcija.

Zašto? Jednostavno, životinjski dezen uvijek je hit i s njim ne možete pogriješiti, ali samo ako ga dobro iskombinujete. Ukoliko tome pak niste vične, aksesoari i obuća ukrašeni pomenutim dezenom bili bi najbolji izbor. Baletanke sa životinjskim deznom možete nositi u svim prilikama, a jedne takve možete kupiti ovdje.

Gležnjerice


Da, gležnjerice su model obuće koji je idealan u svim prilikama, a već par sezona apsolutni su hit. Veoma lako ih možete uvrstiti u svakodnevni stajling, a ukoliko vam je cilj da i ovog proljeća dobijete moderno modno izdanje, ZARA gležnjerice u nekoj od nijansi bijele pun su pogodak.

Odlično ih možete iskombinovati sa svim nijansama iz neutralnog spektra, ali i sa onima koje nam dolaze iz nešto svjetlijeg, jarkog spektra boja. Ono što je sigurno jeste da će vam pomoći da dobijete veoma moderan i privlačan stajling, pogotovo tokom hladnijih proljetnih dana. Kupite ih ovdje.

Ultra komfor


Ultra udobne i uvijek poželjne, patike su odličan izbor u svim neformalnim prilikama, a u kombinaciji sa farmericama i blejzerom dobijate kombinaciju koju možete nositi od jutra do večeri. Najbolje od svega je to što postoje modeli koje veoma lako i dobro možete iskombinovati i sa elegantnijim komadima garderobe.

Primjera radi, ove prekrasne ZARA ravne patike jednako dobro možete iskombinovati i sa farmericama i sa elegantnim pantalonama. Odlično će se uklopiti sa raznim komadima garderobe, a nježna puder ružičasta boja još je jedan razlog zbog kojeg su nam potpuno neodoljive. Kupite ih ovdje.

Samo neutralno


Sigurno znate za ono “pravilo” kako će crvena boja pomoći da vas svi primijete pa i da veoma često budete u samom centru pažnje. Da, to jeste tačno, ali to nije jedina boja koja vam može pomoći da dobijete moderan i privlačan stajling.

Ovog proljeća neka to bude i kombinacija dvije neutralne boje, a koje se tako dobro mogu iskombinovati sa svim drugim bojama i neka to bude u vidu ZARA mokasina. Da, toliko je jednostavno! Kupite ih ovdje.

Ultra upečatljiva


Mnogima od nas je cilj da imamo upečatljiv stajling i u tome zaista nema ništa loše (naravno, sve dok je sve iskombinovano sa ukusom i decentno). Upečatljivo modno izdanje možete dobiti na više načina, a jedan od njih svakako jeste i da birate obuću u trendi bojama.

Primjera radi, zelena (a posebno tamnije nijanse) veoma je moderna i upečatljiva i sigurno je možete ukombinovati u bilo koji stajling, posebno kada je u pitanju obuća. Salonke sa otvorenom petom veoma rado nosimo tokom toplih proljetnih dana, a jedne takve možete kupiti ovdje.

Lančana reakcija


Mokasine, baletanke i gležnjerice svakako su vodeći modeli obuće tokom proljetne sezone. Međutim, ono što je novost jeste da su ovog proljeća u prvom planu oni modeli obuće koji su ukrašeni određenim detaljima, a u prvom redu lancima i kopčama.

Ovaj detalj je veoma moderan, a vašem stajlingu može pružiti i malo glamurozniju notu. Cipele s pomenutim detaljem model su obuće koji tokom proljetne sezone možete nositi u svim prilikama, ali i veoma dobro iskombinovati sa klasičnim modelima pantalona i farmericama. Kupite ih ovdje.

Kratke gležnjerice


Kao što već napomenusmo, gležnjerice su već više sezona jedan od vodećih modela obuće tokom proljetne sezone, a veoma dobro se mogu iskombinovati sa raznim modelima garderobe. Osim klasičnih modela, često možete pronaći i one koji malo odudaraju od njih, a upravo takve su i ove.

Ove kratke gležnjerice veoma su svestrane, jer ih možete dodati gotovo svakom stajlingu, ali nositi i u svim prilikama. Nešto su niže u odnosu na klasične modele te sa strana imaju elastični dio koji samo pomaže da ih se lakše obuje, ali je i detalj koji ih čini zanimljivijima. Kupite ih ovdje.

Moderna elegancija


Elegantni stil možete postići na tako mnogo načina i on je svakako jedan od onih kojem veoma rado pribjegavamo tokom mnogobrojnih prilika. Naravno, kada je riječ o ovom stilu, uvijek je potrebno pažnju obratiti i na obuću. Shodno tome, klasične mokasine uvijek su odličan izbor, ali ovog proljeća birajte modele koji su u boji.

Obično smo navikle na crne ili braon mokasine, a ZARA nas je obradovala ovim modelom koji je u boji, ali i dalje veoma neutralan te ga veoma lako možete uvrstiti u bilo koji stajling. PS: Ove fantastične cipele mogu vam pomoći i da od sasvim obične kombinacije dobijete fantastičnu. Kupite ih ovdje.

Neizostavne štikle


Naravno, štikle veoma često nosimo i veoma ih je lako uklopiti u bilo koji stajling, a postoji tako mnogo modela koje možete nositi u različitim prilikama. Naravno, klasični modeli uvijek su odlična opcija, a nećemo ih zaobići ni ovog proljeća.

Zapravo, ići ćemo korak dalje i birati klasične modele sa modernim obrtom, a koji se ogleda u tome što je sama potpetica pomjerena na sredinu pete te je nešto šira pri samom dnu, a čime se postiže bolja stabilnost prilikom hodanja. I, kao šlag na tortu, crvena boja ovih fantastičnih štikli doprinijeće da uvijek budete u prvom planu. Kupite ih ovdje.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info