H&M: 5 najmodernijih haljina ovog proljeća

0

Haljine volimo, jer su veoma ženstvene, privlačne i u njima se osjećamo tako posebno. Kako biste i ove proljetne sezone dobile veoma moderan stajling pobrinuo se najpopularniji švedski modni brend, H&M, a sljedećih pet haljina haljina (osim što su moderne) možete nositi gotovo u svim prilikama.

Za vitkiji stas


Popularne pruge su nam uvijek u prvom planu tokom toplijih dana, a izuzetak nije ni proljetna sezona. Jedan od načina da ih nosite ovog proljeća jeste da birate haljine sa vertikalnim prugama, jer vam one mogu pomoći da izgledate i malo vitkije.

Za trendseterice


Trendove nikada ne treba slijepo pratiti, ali jedan od trendova koji je apsolutno nemoguće izbjeći tokom bilo koje sezone je cvjetni dezen. Posebno popularan tokom proljeća, ovaj prekrasni print možete pronaći na svim komadima garderobe, ali i aksesoarima i obući. Naravno, haljina je samo jedan od načina da ga uvrstite u svoj stajling ovog proljeća.

Za urbani stil


Haljina na kopčanje vraća nam se na velika vrata, a jedan je od onih komada garderobe koji vam mogu pomoći da dobijete urban i veoma upečatljiv stajling. Ovdje postoji više opcija, a ovaj model koji seže do pola lista svakako je među najmodernijima.

Za radoholičarke


Proljetna sezona gotovo je nezamisliva bez popularnog kišnog mantila ili balonera, a već odavno je rezervisan za moderne žene koje imaju istančan ukus. Jedan je od sastavnih komada poslovne garderobe, ali se veoma dobro može uklopiti i bilo koji stajling. A šta ako vam kažemo da postoji i haljina u ovom stilu? Možda je i nećete nositi na posao, ali je sigurno možete odlično nositi u mnogobrojnim drugim prilikama.

Za sve prilike


Kako biste izgledale perfektno u svim prilikama, u tome vam može pomoći i haljina. Ove sezone to je H&M plisirana haljina u nježnoj boji puder ružičaste. Njena dužina vam dozvoljava da je nosite u svim prilikama, a s obzirom na to da su plisirani komadi garderobe moderni i popularni i ove proljetne sezone, dobićete i veoma trendi stajling.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info