5 ženstvenih komada garderobe koji će osvježiti vaš stajling ovog proljeća

0

Sljedećih pet komada garderobe u potpunosti će osvježiti vaš stajling ove sezone i podariti vam moderan izgled.

Karneri


Oni su veoma ženstven i poželjan trend koji možete nositi u svim prilikama, a sigurno će vam osvježiti stajling i učiniti ga modernijim i upečatljivijim.

Žuta košulja


Zaista bi bilo šteta da ne uvrstite ovu prekrasnu boju u svoj proljetni stajling – raskošna, moderna, upečatljiva – jer vam može pomoći da osvježite svaku kombinaciju, kao nijedna druga.

Dezenirana haljina


Dezenirani komadi garderobe uvijek su odlična opcija, a neki od njih mogu vam pomoći i da prikrijete male nedostatke na tijelu ukoliko ih uopšte imate. Da i ne pričamo kako su pravo osvježenje u svim prilikama.

Blejzer


Za ovaj komad garderobe se može reći i kako je najpopularnija proljetna jakna te zapravo ne postoji prilika u kojoj ga ne možete nositi, bilo da se radi o poslovnim, svečanim ili neformalnim prilikama. Ovog proljeća birajte blejzer u nekoj od nijansi ružičaste – svježe, moderno i ženstveno.

Plisirana suknja A kroja


Bez obzira da li idete na posao ili ljubavni sastanak, blago plisirana suknja A kroja savršen je izbor. S obzirom na to da joj dužina seže ispod koljena, zaista je možete nositi u svim prilikama, ali i veoma lako stilizovati.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info