ZARA: 5 modernih komada garderobe za fantastičan proljetni stajling

0

Proljeće je vrijeme kada u svakodnevni stajling unosimo velike promjene (nema više kaputa ni pernatih jakni!), ali tada istovremeno možemo na veoma jednostavan način dobiti fantastičan stajling. Za to se ove sezone pobrinuo i omiljeni španski modni brend, ZARA, a sljedećih pet komada garderobe odličan su izbor za proljetnu sezonu – moderni i privlačni, mogu vam pomoći da izgledate spektakularno.

Hlače sa visokim strukom


Hlače uvijek rado nosimo, postoje modeli za sve prilike, a modele sa visokim strukom nećemo zaobići ni ove proljetne sezone. Zapravo, ukoliko ste niska žena, onda su hlače (i, generalno svi komadi garderobe) sa visokim strukom za vas jedna od najboljih opcija – mogu vam pomoći da vizuelno izgledate više pa čak i malo vitkije.


ZARA nas je ove sezone obradovala fantastičnim izborom, kada su u pitanju hlače sa visokim strukom – konkretno ovaj model možete pronaći u deset različitih boja, a kupiti ih možete ovdje.

Košulja sa životinjskim dezenom


Postoji tako mnogo načina na koje svakodnevnu kombinaciju možete podići na viši nivo, ali postoji jedan koji je tako jednostavan, a veoma upečatljiv. Naime, komadi garderobe sa životinjskim dezenom upravo će taj posao odraditi na najlakši način, a jednako dobro ćete uraditi i ako birate samo aksesoare ukrašene ovim dezenom.


Veoma česta je polemika oko samog dezena, jer neki smatraju kako ga nose žene koje “nemaju ukusa”. To jeste tačno, ALI SAMO ukoliko životinjski dezen nosite od glave do pete. Dakle, u svim drugim slučajevima nećete pogriješiti i, štaviše, možete dobiti veoma moderan stajling. Košulja sa životinjskim dezenom jedan nam je od najdražih komada garderobe iz ovosezonske ZARA kolekcije, a kupiti je možete ovdje.

Blejzer


Kako nas proljetna sezona neće iznenaditi i nešto svježijim danima i večerima, potrebna nam je i neka vrsta jakne. Ovdje postoji pregršt opcija, ali jedna od najomiljenijih nam je ova: blejzer. Riječ je o svestranom komadu garderobe koji možete uvrstiti u bilo koji stajling, bez obzira da li ga dodajete elegantnoj suknji ili farmericama.


Blejzer je komad garderobe koji možete nositi i u svim prilikama, a kao jedna od najboljih opcija svakako su modeli koji nam dolaze u nekoj od neutralnih boja – veoma lako ih možete iskombinovati sa svim drugim bojama, a upravo jedan takav možete kupiti ovdje.

Haljina


Najženstveniji komad garderobe nosimo i ovog proljeća i, zapravo, jedva smo i dočekale toplije dane, jer imamo više opcija koje možemo nositi svakodnevno, a što i nije bio baš slučaj tokom zimske sezone. Ovog proljeća rado nosimo i cvjetni dezen (najpopularniji dezen na svijetu) pa je haljina ukrašena cvijećem baš odličan izbor.


Ova ZARA haljina sa cvjetnim dezenom ukrašena je i karnerima, ima nešto dublji V izrez, a balon rukavi čine je veoma modernom i još upečatljivijom. Kupiti je možete ovdje.

Kombinezon


Udobnost nikada ne bi trebalo da žrtvujete, zbog bilo čega, a ponajmanje zbog trendova. Ono stoji da je s vremena na vrijeme super uvrstiti poneki trend u svakodnevni stajling, ali nikada nauštrb udobnosti. A kada već pričamo o udobnosti, jedan od najudobnijih komada garderobe koji možete nositi ove sezone svakako je kombinezon.


Osim što je veoma udoban, kombinezon je istovremeno i veoma moderan komad garderobe, a koji možete nositi u mnogobrojnim prilikama. Ovaj ZARA kombinezon, koji nam dolazi u prekrasnoj akvamarin nijansi, možete nositi čak i poslovnim prilikama, a kupiti ga možete ovdje.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info