Vodolija: Sedmični horoskop za period od 09.05.2022. do 15.05.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Prelazak Jupitera u Ovna je povoljan za vaše poslovne aktivnosti. Jer, donijeće vama energiju, inicijativu, ambiciju i želju za pokretom, ali će isto tako pokrenuti i druge prema vama.

Međutim, nemojte biti iznenađeni ukoliko u ovoj sedmici ne bude baš toliko poslovne akcije. Nećete proći loše, ali će ipak mnogo toga ići sporije od očekivanog. Nemojte se zalijetati u dogovore koji su na bilo koji način sumnjivi, da ne biste bili finansijski oštećeni. Ne žurite nigdje, funkcionišite najbolje što možete i posvetite se obavezama.

Ljubav. Venera, a od utorka i Jupiter, u polju dešavanja, pokreta, susreta, komunikacije slobodnima će obojiti ove dane akcijom i boljom energijom. Kao da se budite iz dugog zimskog sna i želite da što prije udahnete punim plućima sve ono što ste propuštali – zabavu, smijeh, ljubav, strast.

Želite naprijed i samo naprijed, u nešto novo, svježe, uzbudljivo. Međutim, ne treba zaboraviti Saturna u vašem znaku, naglašeno polje prošlosti i Merkura koji vlada vašim ljubavima i kreće unazad.

Za mnoge Vodolije koje su slobodne, a nadaju se novim ljubavima, stoji mogućnost „povratnika“. Zauzeti – red obaveza, red uživanja i strasti.

Hrana. Mladi luk, tikvice, špinat, zelje, kupus trebalo bi češće da budu na vašoj trpezi ove sedmice. Izbjegavajte slatkiše, konzerviranu hranu, grickalice i tjestenine. Od voća će vam najviše prijati jagode i jabuke.

Zdravlje. Osjetljivost disajnih puteva, naročito sinusa.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info