Škorpija: Sedmični horoskop za period od 09.05.2022. do 15.05.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Venera već šeta kroz vaše polje poslovnih obaveza i svakodnevnice, a u utorak joj se priključuje i Jupiter. Obje će vas planete probuditi, a potpuno buđenje vaših ambicija i inicijative očekujte kada i vaš vladar Mars pređe u znak Ovna 25. maja.

Gledajte da ovako polurazbuđeni polupospani ne napravite pokoju grešku ili propust, a naročito vodite računa o svim zakonskim odredbama i potencijalnim inspekcijama. Ovo vam je jedna brzo-spora sedmica za sve, posebno za dogovore i papirologiju.

Ljubav. Kombinacija teškog i lakog je prisutna u vašim partnerstvima. Od teškog ne možete pobjeći – imate odgovornost prema sebi, porodici, partneru, drže vas okolnosti i morate sa njima da se borite.

Od lakog i lijepog definitivno bježati nećete, već ćete zaranjati i puniti dušu. Nemojte samo da bježite u tajne, u ćutanje, u snove i maštu. Od realnosti još niko nije pobjegao pa nećete ni vi. Prihvatite ono što morate, a u onome što volite i što želite – uživajte.

Slobodne Škorpije, kod nekih od vas prošlost je zakočila i ne mrda nigdje. Kod drugih – želje su jake, zanosi još jači. Potrebno vam je da se zaljubite i izgubite glavu.

Hrana. Za vas u ovom periodu najbolja preporuka je što više povrća i biljnih vlakana, žitarica, a što manje mesnih prerađevina, mliječnih masti, brze hrane. Slatkiše ne znamo kako ćete uspjeti da iskulirate.

Zdravlje. Pojačan umor kod starijih Škorpija. Mlađi – osjetljivost sinusa, glavobolje.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info