Ribe: Sedmični horoskop za period od 09.05.2022. do 15.05.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Jupiter iz vašeg znaka prelazi u Ovna i polje koje se vezuje za zaradu i finansije – svakako će vas pokrenuti što se ovog segmenta tiče, sve do kraja oktobra ove godine. Mars je u vašem znaku do 25. maja – ukoliko je potrebno uložiti energiju, volju i inicijativu u nešto, koristite još ovo vremena što je ostalo.

Samo vodite računa da sve bude po zakonu i legalno i da ne sklapate dogovore sa neprovjerenim ljudima koji mnogo obećavaju, a malo ispunjavaju. Pred vama je ozbiljna i zahtjevna radna sedmica.

Ljubav. Vladar partnerskog polja, planeta Merkur, u ovoj sedmici kreće retrogradnim hodom pa neće biti iznenađenje ukoliko komunikacija sa voljenom osobom bude slabija nego inače, ukoliko bude više spoticanja i nerazumijevanja ili pak ukoliko neka stara pitanja ponovo počnu da dolaze na dnevni red.

Vaše je da se potrudite da razgovori budu svrsishodni, iskreni i otvoreni. Nemojte biti „tvrdi“ ili se povlačiti u tišinu.

Slobodne Ribe, prostor za zaljubljivanje, flertovanje definitivno postoji, ali postoji i savjet za vas: nemojte u tajne priče i ne gledajte kroz ružičaste naočale osobu koja vam se dopada.

Hrana. Naglašeno polje hrane, u koje ove sedmice ulazi Jupiter (tu se već nalazi planeta Venera), može donijeti pojačan apetit, ali vas može i probuditi da prepoznate šta je za vaše zdravlje povoljno, a šta ne.

Zdravlje. Umor, problemi sa spavanjem, alergije.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info