Rak: Sedmični horoskop za period od 09.05.2022. do 15.05.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Jupiter će u utorak ušetati u vaše polje karijere i tu će se ustoličiti sve do kraja oktobra. Jer, došlo je vrijeme da vas prodrma, probudi i da vas natjera na akciju, da pokrene vašu ambiciju i želju za dokazivanjima.

Stacionarnost i retrogradno kretanje Merkura u ovoj će vas sedmici pomalo kočiti u svakom dogovoru, po svim papirološkim pitanjima, u svakoj ideji ili planu. Neka, možda je i bolje da sve detaljnije razradite prije nego što počnete da primjenjujete. Novac – stisnuto, oprezno, odgovorno.

Ljubav. Mars, planeta koja vlada vašim ljubavima i uživanjima, u dobrom je aspektu na vaš znak, u emotivnim Ribama, ali isto tako u Neptunovoj magli.

Ovo i kod zauzetih i kod slobodnih Rakova može donijeti platonska zaljubljivanja, tajne priče, maštarije i snove, može donijeti iluzije, odnose sa osobama koje mnogo toga kriju od vas, može donijeti velika očekivanja i nade.

Saturn, kao planeta koja vlada vašim partnerstvima, s druge strane donosi suvu i oporu realnost, zakočenost. Pa ćete i vi tako šetati od slatkih snova do škrte na darovima jave. Takva će biti i vaša partnerstva – gorka i slatka istovremeno.

Hrana. Više obratite pažnju na ishranu, jer postoji osjetljivost probavnog sistema. Treba izbjegavati namirnice za koje znate da su teške za varenje, bazirati obroke na povrću, voću, mladom siru, ribi, grilovanom mesu.

Zdravlje. Problemi sa grlom, alergijama, sinusima.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info