Djevica: Sedmični horoskop za period od 09.05.2022. do 15.05.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Merkur je retrogradan i usporen u polju koje se vezuje za vašu karijeru i poslovna dostignuća. Dobro, usporiće malo vaše planove, donijeti potrebu da se vratite „korak unazad“ i preispitate svoje dosadašnje poteze ili će se možda manifestovati na taj način što jednostavno nećete biti baš voljni i puni elana za posao, jer će vas obaveze i saradnici umarati.

Ne potencirajte ni na čemu, ne donosite važne odluke i pustite neka sada vlada ovaj tempo. To što je nešto sporije, ne znači automatski da je loše.

Ljubav. Vladar vašeg znaka, Merkur, u ovoj sedmici stoji i u vrlo sporom je retrogradnom hodu, što će lično vama donijeti da se trudite u komunikaciji sa voljenom osobom, ali kao da nikako ne postižete pravi rezultat.

U partnerskom polju konjukcija Marsa i Neptuna čini voljenu osobu ili previše zamišljenom, previše ćutljivom, tajanstvenom ili u nekom svom svijetu. Vaše energije se ne poklapaju, ali opet ste vas dvoje tu, jedno za drugo. Da otkrijete zajednički jezik i razumijevanje.

Slobodne Djevice, postoji osoba koja bi vam se lako mogla podvući pod kožu i jako vas zaintrigirati, neko ko vam isključuje mozak i uključuje strasti.

Hrana. Obroci koji su zasnovani na povrću, bilo grilovanom, barenom, kroz salate, bili bi pun pogodak za vas ove sedmice. Možete ubaciti i malo mesa ili ribe, integralne riže i eventualno mladog sira.

Zdravlje. Nešto lošiji imunitet, pojačan umor.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info