Bik: Sedmični horoskop za period od 09.05.2022. do 15.05.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Saturn na vrhu vašeg neba, u polju karijere i pozicije i dalje će vedriti i oblačiti, kada je sve ono što se vezuje za posao i odnose sa nadređenima u pitanju. Pod velikim ste pritiskom odgovornosti. Ispunjavate sve ono što se očekuje od vas, čak i preko toga, ali ne bi se reklo da ste dovoljno finansijski vrednovani za ono što dajete.

Nekima od vas otvoriće se baš ove sedmice izuzetna poslovna prilika. I pored toga što izgleda više nego dobro, savjet bi bio da dobro proanalizirate ovu ponudu.

Ljubav. Pripadnicima vašeg znaka, koji su slobodni, ovaj period može probuditi ljubavni život. Prisutne su jake strasti, osjećanja su se uzburkala i samo vas korak dijeli od ulaska u priču koja je ispunjena željama, zanesenošću, ali koja vrlo lako može biti tajna ili sa osobom koja nešto sakriva od vas.

Ljubavne želje su velike i nekima će se ostvariti, ali nekima će to ostvarenje stalno izmicati iz ruku.

Oni koji su zauzeti – i dalje vam okolnosti i dešavanja oko vas ne idu naruku i ne daju vam mir u partnerskom odnosu. Neka stara pitanja ponovo će izaći na dnevni red, a mogu se pokrenuti i priče o vjernosti i iskrenost.

Hrana. Više ribe i zelenog lisnatog povrća, manje mesa i mesnih prerađevina. Možete pojačati unos mliječnih proizvoda, ali onih sa smanjenim procentom masti – mladi sir, kiselo mlijeko, jogurt.

Zdravlje. Umor. Stariji Bikovi – hronične tegobe.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info