Baletanke: 5 modela koje ne smijete zaobići ovog proljeća

0

Postoji tako mnogo modela obuće koje možete nositi tokom proljetne sezone, ali moramo priznati kako baletankama ne možemo odoljeti.

Udobne i praktične, rado ih nosimo u mnogobrojnim prilikama, a sljedećih pet modela sigurno ne smijete zaobići tokom proljetne sezone, jer će vam pomoći da dobijete veoma upečatljiv stajling.

Nova crna


Jeste, ono stoji da crnu ništa ne može zamijeniti, ali ako bismo to radile, onda bi teget bila jedna od prvih boja koje bi zauzele njeno mjesto. Teget baletanke odlična su opcija za proljetnu sezonu – jednako su neutralne kao crne i jednako dobro ih možete kombinovati.

Zapravo, možemo s pravom reći i kako je teget jednako popularna kao crna pa onda i ne iznenađuje što je ona jedna od onih boja koje veoma rado nosimo. Ove prekrasne baletanke od antilopa možete kupiti ovdje.

Životinjski dezen


Možete ga voljeti ili ne, ali je činjenica da je životinjski dezen veoma popularan pa ćete tako naići na razne “šare”, bilo da je riječ o leopardu, zebri, kravi ili zmiji. Sve su zastupljene i na komadima garderobe i na asesoarima i obući, a izuzetak nisu ni baletanke.

Štaviše, ove zadnje su i veoma poželjne, jer vam mogu pomoći da dobijete skupocjen i moderan stajling. Naravno, imajte na umu kako bi bilo poželjno da ostatak kombinacije ne bude dezeniran. Kupiti ih možete ovdje.

Neka vas svi primijete!


Da li možete reći za sebe da ste odvažna dama? Ako je to tako, onda vam baletanke u nekoj od upečatljivih i jarkih boja sigurno neće predstavljati problem. Štaviše, vjerovatno ćete i tražiti jedne takve, a sigurno će vas dovesti u centar pažnje, gdje god se pojavite.

Ponekad je potrebno tako malo da od sasvim obične kombinacije dobijete odličnu, a u tome nam ove proljetne seozne pomaže i omiljeni MANGO, jer nas je obradovao baletankama u veoma živopisnim bojama (dostupne su čak i crne i bijele). Kupite ih ovdje.

Dašak glamura


Kako biste sveukupni stajling podigle na jedan viši nivo, uopšte vam nije potrebno mnogo stvari. Zapravo, dašak glamura svekodnevnim kombinacijama može dodati i ako se odlučite za aksesoare.

Naravno, obuća će takođe pridonijeti da to postignete, a baletanke u zlatnoj ili srebrnoj nijansi svakako su jedan od veoma modernih izbora kojima se možete okrenuti ove proljetne sezone. One će svaku kombinaciju podići na jedan viši nivo, čineći je upečatljivijom, a ove ZARA baletanke u boji zlata možete kupiti ovdje.

Puder ružičaste


Nježna i privlačna, puder ružičasta je tako ženstvena i ugodna oku boja pa bi zaista bilo šteta da je ne uvrstite u svoj stajling ove proljetne sezone. Jedna je od najpopularnijih boja na svijetu, možete je pronaći na svim komadima garderobe, a izuzetak nije ni obuća.

Shodno tome, puder ružičaste baletanke možete nositi tokom cijele proljetne sezone, veoma lako ih kombinovati sa raznim bojama, sigurno će vam osvježiti stajling, a jedne takve možete da kupite ovdje.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info