5 proljetnih parfema zbog kojih ćete biti u centru pažnje

0

Privlačan parfem može postati i vaš zaštitni znak, pomoći vam da se osjećate samopouzdanije, ali i dovesti vas u centar pažnje. Upravo sljedećih pet su baš takvi – zbog njih će vas svi primijetiti.

Ralph Lauren – “Romance Rosé”


Proljeće je i sezona ruža pa to nije izuzetak ni kada je riječ o parfemima. Poput finog vina, ovo romantično Ralph Lauren izdanje koncentriše se na majsku ružu koja je isprepletena voćnim notama ličija i crvene jabuke.

Dolce & Gabbana – “Dolce Garden”


Možda vas vaša jutarnja šetnja i ne vodi kroz mirisne cvjetne aleje, a u tom slučaju najbolje rješenje je cvjetni miris Dolce & Gabbana koji je osmišljen da vas obavije poput cvjetne, mirisne bašte.

Calvin Klein – “Eternity Air for Women”


Zaista je veoma lako pronaći privlačan cvjetni ili voćni miris. Međutim, malo ćete se pomučiti da nađete “svjež”. Ipak i ovdje postoji rješenje, a to je Eternity Air, parfem koji je mješavina mirisnih nota božura, kruške, mošusa i crne ribizle, a koji je tako svjež, lagan i prozračan.

Cartier – “La Panthère Eau de Toilette”


Gardenija je ono što ovaj parfem čini tako ultra-ženstvenim i privlačnim. Nježne cvjetne note kombinovane su sa mošusom, a to u konačnici ovu kompoziciju čini mirisom koji će pobuditi svačiju maštu. Privlačan, energičan, neodoljiv!

Viktor & Rolf – “Flowerbomb Nectar”


Viktor & Rolf usavršili su stvaranje cvjetnih parfema do tačke koja ih čini apsolutno neodoljivima. Nectar je senzualnija verzija Flowerbomb originala, zahvaljujući moćnim mirisnim notama cvijeta narandže i tonka pasulja, a možete ga nositi u svim prilikama.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info