Vodolija: Sedmični horoskop za period od 02.05.2022. do 08.05.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Zahtevne poslovne obaveze će i dalje predstavljati sastavni dio vaše svakodnevnice, isto kao i zahtjevne osobe sa kojima ćete sarađivati. Ni od jednog ni od drugog ne možete da pobjegnete, već samo da se postavite maksimalno odgovorno i korektno.

Sa druge strane, od ove sedmice krenuće intenzivnija komunikacija u pravcu novih poslovnih priča i dogovora. Dobićete obećavajuće informacije, možda i novu poslovnu ponudu, a ako ste nezaposleni – poslovnu šansu. Finansije – šareno, ali ipak stabilno.

Ljubav. Porodiče teme i dileme, kao i nervoza koja dolazi kroz posao i dalje će biti kamen spoticanja i stvaralac povremene napetosti u vašim emotivnim relacijama.

Samo pokušajte da ne uključujete tvrdoglavost i bandoglavost koja postoji kod oboje i lakše ćete pregurati ovaj zahtjevni period. Ukoliko se samo malo potrudite, ovo bi čak mogla biti dobra sedmica u kojoj ćete oboje umjeti da se opustite i koristiti svaki zajednički trenutak za dobro raspoloženje.

Slobodne Vodolije, Venera i Merkur donose vam aktivnost, bolje raspoloženje, više kontakata i zabave, flertovanje i udvaranje. Konačno počinjete da se pokrećete.

Hrana. Trenutna faza u kojoj ste čini da tražite utjehu u hrani. I sami ste svjesni da ne činite dobro, ali ne uspijevate da se obuzdate. Probajte da zavarate osjećaj gladi voćem, orašastim plodovima, salatama.

Zdravlje. Nervoza. Manji problemi sa vratnim dijelom kičme. Vrijeme je da se fizički više aktivirate.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info