Vaga: Sedmični horoskop za period od 02.05.2022. do 08.05.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Pozicija Merkura vam odgovara, jer vam daje sposobnost da komunicirate na pravi način, da se dogovorite i sprovedete dogovoreno. U vama se probudila ambicioznost i želja da sve ubrzate, pogurate, ali rezultati će biti polovični.

Poslovna svakodnevnica vam donosi smorne obaveze kojih je previše i vi biste rado da napravite neku promjenu, da iskoračite iz dosadašnjeg načina funkcionisanja. To neće ići baš tako lako, potrebno je vrijeme. Sedmica koja je povoljna za stanje vaših finansija.

Ljubav. Pošto se vaša vladarka mjesec dana unazad “davila” u ribljim vodama i vašem polju poslovne svakodnevnice i obaveza, na samom početku sedmice je čeka prelazak u znak Ovna i polje partnerstava.

Vaša energija će se promijeniti i sve ono što ste se sputavali, razmišljali, oklijevali, odugovlačili krenuće da izbija iz vas. Osjetićete potrebu i volju za životom, za radošću, za pokretom, za strastima.

Za slobodne će ovo biti super i pred vama je sedmica sa lijepim šansama za druženja, izlaske, flert i pokoju avanturicu. Što se zauzetih tiče – nema tenzije, ali nema ni pravog razumijevanja i bliskosti između partnera i vas.

Hrana. I varenje i metabolizam će biti usporeni i bilo bi dobro da ih pokrenete povećanim unosom povrća. Izbjegavajte mesne prerađevine. Od mliječnih proizvoda – jogurt i sir sa malim procentom mliječne masti.

Zdravlje. Glavobolje, sinusi, alergije.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info