Rak: Sedmični horoskop za period od 02.05.2022. do 08.05.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Venera je ušla u polje koje vlada vašim poslom, pozicijama, karijerom. Prvo – ženske osobe sada mogu postati značajnije za vas kada je posao u pitanju, možete imati sa njima više interakcija i dešavanja.

Drugo, vi lično ćete početi da ulažete više energije i snage u posao, da se borite za poziciju, ali i za poboljšanje finansijskog dijela, jer ste preopterećeni troškovima. Treće, sa nadređenima ćete imati korektan, ali blago napet odnos – neki tip “takmičenja” i odmjeravanja snaga.

Ljubav. Neki vid unutrašnjih borbi, razmišljanja, presabiranja postojaće kod Rakova. Neko će se “lomiti” zbog prisustva dvije osobe u svom životu, neko će osjećati talase nedostajanja zbog prošlosti koja je još uvijek u mislima živa.

Neko će pokušavati da uhvati konce svog života i osjećaće se kao da ne zna na koju će stranu. I ovo će biti aktivno i kod slobodnih i kod zauzetih Rakova.

Zauzeti trenutno nemaju pravu podršku od strane partnera i onda se okreću ili sebi ili eventualno drugoj osobi kroz neki tip razmišljanja, možda lakog flerta. Slobodni mnogo žele nešto da ih pokrene, ali to nikako da se istinski dogodi.

Hrana. Dobra sedmica da se dovedete u red kada je ishrana u pitanju. Međutim, slatkiši i grickalice još uvijek su vaša slaba tačka i trebaće dosta volje da umanjite njihov unos. Uzimajte više tečnosti, dosta voća i povrća.

Zdravlje. Pritisak, vrtoglavice, manje tegobe sa disajnim putevima – naročito sinusima.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info