Blizanci: Sedmični horoskop za period od 02.05.2022. do 08.05.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Iako će se mnogo toga od onog što vam je važno pokrenuti u ovoj sedmici, ipak će neke stavke ostati zakočene. Možda je za neke od njih potrebno vrijeme, možda je potrebno odobrenje od nadređenih, a moguće je i da ste vi nestrpljivi i zbog toga nervozni.

Takođe, ponašanje nekih osoba sa kojima sarađujete će vam smetati – kao da vam namjerno unose konfuziju ili jednostavno sa njima ne možete da se sporazumijete. Vi lično ste u dobroj energiji, samo nemojte žuriti, jer žurba donosi propuste.

Ljubav. U vašem znaku je Merkur – da vam popravi raspoloženje, učini vas ponovo razgovorljivim, zanimljivim, veselim, da vas pokrene i da se ponovo osjetite “svoji”. Venera vam je u polju društvenosti i prijatelja, izlazaka, druženja – da učini da ova sedmica prođe u jednom finom, veselom tempu.

Za slobodne Blizance ovo su dani dešavanja i zanimljivih momenata – bilo u društvu prijatelja, bilo sa suprotnim polom. Ima šansi za udvaranje, flertovanje, avanturu pa i poneki nov ljubavni početak.

Zauzeti Blizanci, vi ste u nekoj svojoj energiji, partner u svojoj. Nemate puno dodirnih tačaka, ali nema ni tenzije među vama.

Hrana. Pravi je momenat da se riješite nezdravih navika. Više bazirajte ishranu na svježem povrću i voću. Konzumirajte ribu, piletinu ili ćuretinu, a druge vrste mesa u umjerenim količinama.

Zdravlje. Problemi sa spavanjem prouzrokovani pojačanom nervozom.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info