Dnevni horoskop za 28.04.2022.

0

Ovan


Možda ste i sami krivi za problematiku koja je trenutno aktuelna na poslu. U svakom slučaju, teško ćete se fokusirati na obaveze koje morate obaviti, jer vam razmišljanja i brige stalno odvlače pažnju. U emotivnim relacijama dosta intenzivno. Postavljate se posesivno prema voljenoj osobi.

Bik


Planovi su danas podložni promjenama pa se nemojte čvrsto vezivati za njih. Budite spremni da u svakom trenutku možete biti primorani da se okrenete drugim obavezama. Teško uklapanje, što se vremena tiče, sa emotivnim partnerom. Mogućnost nervoze u večernjim satima.

Blizanci


Neophodna vam je podrška od strane najbližih kolega pa se potrudite da imate danas dobru i korektnu komunikaciju sa njima. Mnogo sitnih obaveza vas iscrpljuje. Emotivni partner se, po vašem mišljenju, ponaša suviše opušteno u kontaktima sa suprotnim polom. Možete biti ljubomorni.

Rak


Vrlo intenzivan i, ispunjen dešavanjima, dan je pred vama. Pripremite se na užurbanost i povremenu konfuziju i napetost. Zadržite hladnu glavu – sve možete završiti na vrijeme. U ljubavi sve previše analizirate, u svaki partnerov postupak ili riječi sumnjate. Ne stvarajte sami sebi glavobolju.

Lav


Može doći do promjena u dogovorima tokom ovog dana. Pokušajte da se prilagodite novonastalim okolnostima. Pored velikog broja obaveza, moguće je da ćete morati da završite i neke lične – koje se vezuju za člana porodice ili emotivnog partnera. U ljubavi – danas uglavnom ravna linija.

Djevica


Dosta ste fokusirani na obaveze koje imate tokom ovog dana, ali ćete se truditi da i onima koji vas pitaju za savjet ili pomoć izađete u susret. Vrlo korektni dogovori sa saradnicima i poslovnim partnerima. Jedna osoba počinje da odgovara na signale koje joj šaljete. Dobra komunikacija.

Vaga


Trudićete se da imate korektne međuljudske odnose u kolegijalnom okruženju danas. Dosta sitnih obaveza – rješavajte ih na vrijeme i nemojte ih nagomilavati. Sa voljenom osobom može povremeno dolaziti do napetosti u komunikaciji, ali ćete se truditi da to brzo izgladite.

Škorpija


Ovaj dan donijeće vam dosta intenzivnu komunikaciju i u poslovnom, ali i u emotivnom segmentu. Neke stvari koje već dugo prećutkujete sada ćete se konačno osmjeliti i da kažete. Jednostavno – više ne želite da funkcionišete kao do sada.

Strijelac


Pokušavaćete da smirenošću i posvećenošću savladavate promjene koje se danas dešavaju i u planovima, ali i u obavljanju poslovnih obaveza. Povremeno se može javljati neraspoloženje, naročito ako po nekim pitanjima budete ostavljeni na cjedilu od strane kolega. Zamišljenost u odnosu sa voljenom osobom.

Jarac


Dosta naporan prvi dio dana, povremeno tenzija, najviše iz razloga što je teško usaglasiti se sa poslovnim saradnicima i kolegama. Nemoje odustajati od zacrtanih planova. Dobar je momenat da ugovorite susret sa osobom koja vas zanima. U postojećim odnosima sklad i zadovoljstvo.

Vodolija


Morate se prilagoditi ljudima sa kojima danas dolazite u kontakt, ako želite da iole ostvarite dio svojih planova, ali će se to pokazati kao dosta naporan zadatak. Nerazumijevanje i nespremnost da vam drugi izađu u susret, može se prenijeti i u ljubavni plan. Mogućnost distanciranja od emotivnog partnera.

Ribe


Iako se osjećate dosta dobro, poslovni segment neće funkcionisati najbolje. Moguće je da je to zbog pretjeranih zahtjeva od strane onih sa kojima radite ili njihovog prevelikog sitničarenja. Osjećate promjenu u odnosu sa voljenom osobom, ali još uvijek niste sigurni šta ona konkretno donosi.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info