Blizanci: Sedmični horoskop za period od 25.04.2022. do 01.05.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. I te kako od ove sedmice mogu krenuti veće promjene u poslovnom sektoru. Neke od vas očekuje napredovanje, poboljšanje finansija ili pak čvrsto obećanje da će se vaša situacija promijeniti nabolje u skorijem vremenskom periodu.

Moguće je i da će pojedini ostvariti isplative tajne dogovore. Jedino što bi trebalo da vam bude prioritet jeste da ono što radite ili dogovarate bude po zakonskim normama. Skretanje u „sivu zonu“ će vam donijeti problem – nekima odmah sada, nekima u narednom periodu.

Ljubav. Djelimično pomračenje Sunca u polju podsvijesti i tajni uticaće negativno na one Blizance koji nešto sakrivaju od voljene osobe (najprije flertovanje ili ljubavnu aferu), jer može donijeti opterećenost, pogrešne poteze, strahove i nesigurnost.

Kod svih ostalih – možda niste baš zadovoljni trenutnom situacijom sa partnerom, ali realno gledano vaš odnos sada je prilično korektan. Možda se ne razumijete baš uvijek, ali emocija i povezanost postoji.

Slobodni Blizanci – i jeste i nije period za ljubav. Jeste – ako ne žurite i ukoliko vas interesuje osoba koja nije zauzeta. Nije – ako imate namjeru da uđete u nešto tajno.

Hrana. Neophodna je lagana ishrana, kao i pojačan unos tečnosti. Voda, čajevi, sokovi  od svježeg voća ili kombinacije voća i povrća. Potrebno je da svoj organizam očistite i malo se uvedete u red.

Zdravlje. Moguće povrede, reumatski bolovi. Mlađi – problemi sa grlom, glavobolje.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info