Dnevni horoskop za 23.04.2022.

0

Ovan


Nemirni ste i imate potrebu da se krećete i komunicirate, čak i bez nekog konkretnog cilja. Izmislićete opravdanje da nekoga nazovete ili da nekud pođete. Međutim, okolina vam neće biti posebno naklonjena pa će oni na koje računate ili biti u gužvi, nedostupni ili nepažljivi na riječima. Nastojte se što više odmarati, prijeko vam je potrebno.

Bik


Sigurno je da ste u prethodnim danima nešto vezano za poslovne obaveze otaljali, zaboravili ili napravili veći propust. Sada ćete morati da ispravljate ovo i to pod pritiskom da što prije obavite posao. Blaga nervoza u odnosu sa voljenom osobom, ne pretjerujte u nekim izjavama.

Blizanci


Mnogo ćete komunicirati, ali i opažati šta drugi govore i to ne samo po boji glasa, nego i po izrazima lica. Biće vas teško prevariti slatkorječivošću. Dok ćete u stvarima koje zahtijevaju logiku ili vještinu briljirati, slabije ćete se snalaziti na ljubavnom planu, na kojem biste mogli povući nesmotrene, nagle poteze.

Rak


Psihofizički potencijali biće u porastu. Odlično ćete se osjećati pa ćete obavezama i kontaktima prilaziti sa zavidnom dozom entuzijazma. Kontakti s udaljenim mjestima, daleka putovanja turističke naravi i poznanstva sa strancima donose vam razonodu i priliku za sticanje novih iskustava.

Lav


Radoznali ste i željni novih informacija, koje mogu varirati od intelektualnih saznanja do svakodnevnih tračeva. Lavovi željni ljubavi, blizu su zadovoljstva na tom planu. Na putu prema uspjehu mogu vas zaustaviti pasivnost ili očekivanje da će se sve odvijati povoljno bez vašeg napora.

Djevica


Iskoristite nalet druželjubivosti i gostoljubivosti za proširenje mreže poznanika. Nalazićete prave riječi za svakoga i mnoge ćete oraspoložiti ili utješiti. Bićete u centru pažnje pri izlascima ili proslavama. Poklanjaćete drugima, ne očekujući jeste li od njih dobili dovoljno zauzvrat. Pazite da vas ne iskorištavaju.

Vaga


Nespremnost na ustupke zaoštriće poneki prijateljski, ljubavni ili poslovni odnos. Tvrdoglavo ćete ostajati pri svome, iako znate da tako više možete izgubiti nego dobiti. Muška osoba pozitivno će uticati na vas, a žene će vas uznemirivati. Bolovi u leđima biće posljedica nepravilnog držanja i umora.

Škorpija


Drži vas želja za zabavom, a vaš duh tjera vas na doživljavanje novih iskustava. Udovoljite toj potrebi i pođite na nova mjesta, otvorite se prema novim i drugačijim ljudima, pozabavite se hobijem ili sportom. Koncentracija vam je odlična pa će vam usvajanje znanja ići lakše, bilo da učite strani jezik ili se spremate za ispite.

Strijelac


Na kućnom planu izgledne su povećane obaveze i nečiji pokušaj da vas navede da obavite njegov posao. Učinite sve da eskivirate zahtjeve koji bi vam prekrcali dan dužnostima. Ukoliko ne budete redovno komunicirali s partnerom, mogli biste ostati razočarani. Njegovi životni interesi takođe su podložni promjenama pa se potrudite da budete u toku.

Jarac


Iako ćete se truditi da sa svima s kojima dolazite u susret imate korektan odnos tokom današnjeg dana, bilo da je riječ o poslovnim ili privatnim prilikama, malo je vjerovatno da će ona prava komunikacija i dogovori postojati između vas. Budite spremni da popustite po nekim pitanjima i date za pravo voljenoj osobi. Ne morate baš uvijek istjerati samo svoje.

Vodolija


Mogućnost da u toku dana potrošite više novca nego što ste planirali. U trošadžijskom ste raspoloženju i novac vam samo klizi iz ruku. Dobro se presaberite prije nego što potrošite sve do posljednje pare. Neko s kim ste skoro imali poznanstvo ili susret, aktivira se i poziva vas na još jedan izlazak.

Ribe


U romantičnom ste, ali ne i sjetnom raspoloženju pa ćete rasvijetliti život svima s kojima dođete u kontakt. Dan će biti pun sitnih znakova pažnje, koji će biti usmjeravani i prema vama i prema drugima. Ukupna količina stresa će opasti pa ćete imati više vremena baviti se stvarima i ljudima koje volite.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info