Evo kako da vratite strast u vezu

0

Ako ste u vezi s vašim partnerom već duže vremena, normalno je da iskre i ljubavni zanos više nisu intenzivni kao na početku veze.  Međutim, to ne znači da se trebate opustiti i ne raditi ništa po tom pitanju. Strast u vezu možete povratiti jednostavnim potezima, a ovo su neki od njih.

Ljubite se


Pokušajte se u nekim trenucima vratiti u mladalačke dane i počnite se strastveno ljubiti s partnerom. Taj potez nerijetko vodi do intimnog odnosa te vas dodatno povezuje i uzbuđuje. Zvuči sjajno, zar ne?

Poradite na sebi


Ako ste se prestali truditi oko svog izgleda, to može, osim vašem partneru, prvenstveno zasmetati vama. Zato počnite ponovno trenirati, kupite komad garderobe i u kojem se osjećate fantastično i dotjerajte se. Osim što će se vaš partner ugodno iznenaditi, vi ćete se osjećati puno bolje i privlačnije.

Začinite vaš ljubavni život


Nemojte biti rob rutine koja uništava strast, a ponekad i čitavu vezu. Umjesto sjedenja ispred televizora i gledanja filmova, dogovorite se za odlazak na večernji sastanak i nakon njega ga samoinicijativno odvucite u sobu i podsjetite ga koliko ste dobri i na tom području. Iznenadite ga prijedlogom seksa na nekom mjestu koje nije vaša soba i, vjerujte nam, strast će se vratiti brzinom munje.

Izvor: Index Rouge

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info