Dnevni horoskop za 19.04.2022.

0

Ovan


Blaga, ali prolazna nesigurnost, možda čak i nespremnost za rad, sve u prijepodnevnim satima. Moguće je da će se jedna saradnja pokazati kao mnogo teža nego što ste to očekivali. U emotivnom segmentu – dobro raspoloženje, sigurnost i spokoj u odnosu sa voljenom osobom.

Bik


Neke promjene u poslovnom segmentu, koje su u prethodnom periodu pokrenute, nikako da daju prave rezultate. Osjećate se nesigurno i ne znate da li ste povukli prave poteze. Veliko razmišljanje o vašem finansijskom stanju, ali i nekim obavezama koje morate izmiriti. Emotivno – solidno popodne i veče.

Blizanci


Pokušavate da na korektan i primjeren način priđete nekim osobama i uspostavite pravu poslovnu komunikaciju, ali vam jako smeta što druga strana nikako da “popusti” po nekim pitanjima. U emotivnom segmentu, izbjegavajte komunikaciju sa partnerom u prijepodnevnim satima.

Rak


Malo turobno prijepodne je pred vama. Do kakvog god da zastoja dođe, nemojte odmah padati u dubiozu – pronaći ćete rješenje brže nego što mislite. Velika angažovanost oko posla možda će vas spriječiti da ostvarite jaču komunikaciju sa voljenom osobom. Ona se može malo naduriti zbog toga.

Lav


Iako ste svjesni da su neke okolnosti komplikovane, nemate namjeru da odustanete tek tako. Lavovi su upali u pravi “pobjednički fazon” i žestoko žele ostvarenje po pitanjima koja su im bitna. Intenzivno razmišljate o jednoj osobi koja je trenutno možda daleko od vas.

Djevica


Nekih situacija na poslu, ali i nekih osoba vam je preko glave, ali jednostavno morate pokušati, koliko god je to u vašoj moći, da se prilagodite i uskladite. Promjenjivo raspoloženje tokom cijelog dana, što se može odraziti i na vaše emotivne relacije. Mogućnost sitnije kritike ili rasprave.

Vaga


Dobre predispozicije za jedan živ, pokretan dan. Problem je u tome što ćete svoje obaveze pomalo olako shvatati i više biti usmjereni na “laku” komunikaciju i neobavezne priče. Potrudite se da ne zapostavite ono što vam je važno. Jaka mogućnost za susret sa osobom koja vam je vrlo privlačna.

Škorpija


Nečije riječi ćete vjerovatno pogrešno protumačiti i bez razloga biti zabrinuti. Ne reagujte impulsivno – bolje je sačekati da se neke nedoumice riješe i rasvijetle. U emotivnom segmentu promjenjivo raspoloženje – moguće je da se ne vidite sa partnerom.

Strijelac


Ovaj dan donosi vam dosta stabilno raspoloženje i veliku posvećenost poslovnom segmentu. Uspješna komunikacija sa partnerima, a stoji i mogućnost pokretanja važnog dogovora. U odnosu sa voljenom osobom osjećate se sigurno i zaštićeno.

Jarac


Smarate da ste našli pravi način i “recept” za komunikaciju sa nadređenima. Bilo bi dobro da tokom ovog dana sa njima podijelite neke svoje planove ili prijedloge – naići ćete na dobar prijem. Emotivni partner vam je vrlo često u mislima. Radujete se susretu, potrebna vam je bliskost sa voljenom osobom.

Vodolija


Još jedan od prilično uspješnih dana je pred vama. U potpunosti ste odgovorni i posvećeni svojim obavezama i moguća je pohvala i od strane nadređenih. Emotivni partner ima odličan prijedlog za vas, koji ćete sa radošću prihvatiti. Moguć je zajednički izlazak sa prijateljima.

Ribe


Taman ste sa nadređenima uspostavili donekle solidnu komunikaciju, kad eto danas opet kamena spoticanja u vašim razgovorima. Vjerovatno je da ste vi u pravu, ali ne bi se reklo da ćete uspjeti da se izborite ovog puta. Emotivni nespokoj, mada nemate konkretnog razloga za to.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info