Vaga: Sedmični horoskop za period od 18.04.2022. do 24.04.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. U poslovnom segmentu – spektakl. Gro vaše energije sada ide upravo na ovu stranu, ovdje je najviše dešavanja, ovdje se najviše trošite. Nije problem u tome da li ćete završiti sve, jer hoćete. Nije problem ni po pitanju finansija – zaradićete prilično solidno.

Problem je samo u tome što ćete davati sebe do maksimuma, a obaveze neće prestajati. Završite jednu, doći će nove tri. Bukvalno ćete sebe ubaciti „u mašinu“ i nećete stati. S jedne strane, ovo jeste pozitivno. S druge – iscijediće vam svu energiju..

Ljubav. Energija koja je trenutno prisutna oko vašeg odnosa potpuno vam je čudna, neuhvatljiva i ni partner ni vi se ne snalazite najbolje u njoj. Imate momente povezanosti pa momente obostranih sumnji pa momente kada se oboje povlačite u sebe i zatvarate u tišinu.

Može da se dogodi da ste oboje okupirani nedoumicama, brigama koje ne moraju da se automatski vezuju za vašu relaciju, već za druge – najprije poslovne i porodične teme.

Slobodne Vage, zanijeti se možete u trenutku, emocije i strast vas mogu povući očas posla i lako im se možete prepustiti. Da li to vodi bilo gdje – iskreno, mi nismo sigurni.

Hrana. U ovoj bi sedmici trebalo da izbjegavate teške i premasne obroke, sa puno mesa, jer će vas oni činiti tromim i umornim. Potrebno vam je više tečnosti, ali i obroci zasnovani najviše na povrću – naročito će vam odgovarati tikvice, kupus, mkrvaa, blitva i zelje.

Zdravlje. Starije Vage, problemi sa hormonima, venama i pritiskom. Mlađi – dobro ste.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info