Ovan: Sedmični horoskop za period od 18.04.2022. do 24.04.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Pomalo čudan poslovni period. Neće biti loš po vas – može vam donijeti prilično isplative poslove i dogovore kao i veći priliv finansija. Međutim, definitivno će energija biti drugačija – vaša, u poslovnom okruženju, sa ljudima sa kojima ćete sarađivati.

Mnogo toga će biti nedefinisano, „ispod žita“, ići će usporenije, mnogo obećanja i, naravno, još više laži i likova koji pokušavaju da vas uvuku u kombinacije ili vam prodaju šarene laže. Bavite se legalnim, jasnim i čistim poslovima i istim takvim ljudima.

Ljubav. Partnerska i vaša planeta se nalaze u istom znaku, na istoj teritoriji – vodenoj, emotivnoj, pomalo nejasnoj. Za stabilne emotivne relacije ovo je dobar period, jer može donijeti više bliskosti, povjerenja, emotivnosti, povezanosti na jednom dubljem nivou.

Međutim, nekim drugim parovima ove će pozicije planeta donijeti sumnju u partnerovu vjernost, a isto tako i vrlo jake prilike za ulazak u tajne emotivne priče. Ukoliko ste već ušli u nešto što je tajno – pa, neka je sa srećom, jer biće sve komplikovanije i luđe.

Slobodni Ovnovi – čežnje, potajne želje, maštanja, sanjarenja, idealizacija i, naravno, zabranjeno voće.

Hrana. Neophodan vam je povećan broj kalorija, jer je pred vama period intenzivnog fizičkog, ali i mentalnog trošenja, ali kroz hranu koja se lako vari – najprije kroz više biljnih vlakana kroz salate ili grilovano povrće. Izbjegavajte brzu i konzerviranu hranu, naročito mesne prerađevine.

Zdravlje. Umor, problemi sa spavanjem, glavobolje, sinusi.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info