Lav: Sedmični horoskop za period od 18.04.2022. do 24.04.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Biće dosta nervoze i nemira u poslovnoj svakodnevnici, ali i u kontaktu sa saradnicima i nadređenima. Dosta promjenlivo ponašanje onih sa kojima radite, a i komunikacija će biti nestabilna i sa oscilacijama.

Sunce, koje vlada vašim znakom, ulazi u polje karijere. S jedne strane, ovo će vam svakako donijeti veliku fokusiranost na poslovni segment i čak može povoljno uticati na stanje vaših finansija, ali sa druge moraćete mnogo odgovornije i ozbiljnije da se posvetite svakom detalju i svakoj obavezi.

Ljubav. Komunikacija u partnerskim odnosima je pomalo nestabilna. O mnogim stvarima (a neke od njih su zaista bitne za vaš odnos) ne razgovarate, izbjegavate ih ili ostavljate „za neki drugi put“.

Promjena koja je započela između vas dvoje donijela je neka poboljšanja, ali ovim putem morate nastaviti polako i ne izbjegavati da se više otvorite jedno drugom. Sve ono što ostane neizrečeno, pogotovo ako se vezuje za tajne, bilo partnerove ili vaše, potencijalni je problem u budućnosti.

Slobodni Lavovi, neke kao šansice za ljubav postoje, ali to su toliko čudne, neobične i neuhvatljive priče i osobe i ne znamo šta ćete sa njima.

Hrana. Trebalo bi da izbjegavate masnu, previše kaloričnu hranu sa puno začina, ali i veću količinu slatkiša. Možete se s vremena na vrijeme zasladiti čokoladom sa većim procentom kakaoa, kao i voćem i voćnim salatama. Izbjegavajte peciva, brzu hranu.

Zdravlje. Prijaće vam boravak u prirodi i fizička aktivnost.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info