Ova proljetna jakna će vam u potpunosti osvježiti stajling (i 15 načina da je kombinujete)

0

Koliko god mi to htjele, žutu je apsolutno nemoguće izbjeći tokom proljetne sezone – majice, suknje, haljine, modni dodaci – sve za šta se odlučite, u ovoj nijansi, sasvim je poželjno.

Ipak, kada je riječ o jaknama, žuti blejzer jedan je od najpopularnijih i možemo s pravom reći kako je ovo komad garderobe koji vam može pomoći da na tako jednostavan i moderan način osvježite svoj stajling tokom proljetne sezone. Donosimo vam petnaest fantastičnih načina kako da to i uradite.

Crno i žuto


Ukoliko često nosite komade garderobe u neutralnim nijansama, onda sigurno već znate kako je uvijek dobro dodati bar jedan komad garderobe ili aksesoar svjetijih boja, kako sveukupni utisak ne bi bio neupečatljiv. Ovdje na scenu stupa žuti blejzer, jer se apsolutno odlično slaže sa svim neutalnim bojama, a vaš stajling dobija neponovljivu dozu privlačnosti.

Svakodnevna kombinacija


Blejzer i farmerice slažu se kao ruka i rukavica, a ovo je definitivno i jedna od najpopularnijih proljetnih kombinacija. Veoma jednostavno, ali opet i veoma upečatljivo izdanje tamnih farmerica i žutog blejzera dodatno poboljšajte tako što ćete dodati dezeniranu (ili jednobojnu) košulju i cipele boje kože.

Poslovni teksas


Ukoliko nemate strogo propisan poslovni dres kod, onda postoje i velike šanse da u te svrhe nosite i komade garderobe od teksasa. Međutim, čak i u tim slučajevima potrebno je držati se određenih smjernica i ne prelaziti granice neukusa. Shodno tome, tamije klasične farmerice idealne su za poslovne prilike, a možete im dodati i žuti blejzer. Nema greške ako ovoj kombinaciji dodate i košulju od teksasa, a obuća sa animal printom cjelokupnoj kombinaciji će pružiti dozu luksuza i glamura.

Dezen i dezen


Vječna dilema i vječna drama – kako iskombinovati dezenirane komade garderobe, a da ne izgledate nezgrapno? Jedan od načina da to uradite jeste svakako da birate jedan dezen koji je dominantniji. Primjera radi, suknja olovkog kroja u neutralnom dezenu odlično se slaže sa majicom ili košuljom na kojoj preovladava dominantniji dezen, a sve je dodatno poboljšano pomoću žutog blejzera. Veoma jednostavno i veoma efektno.

Kolor bloking


Kombinovanje kontrastnih boja (ili kolor bloking) trend je koji je popularan već više sezona, a možete ga nositi i ovog proljeća. Ovo je jedan od onih trendova zbog kojeg će vas svi primijetiti i obično je rezervisan za veoma odvažne dame. Kombinacija ružičaste i žute upravo je jedna od moćnijih, ali i daleko najupečatljivijih.

Svakodnevna elegancija


Bijele pantalone komad su garderobe koji veoma rado nosimo, a posebno tokom proljetne i ljetnje sezone. One vam mogu pomoći da na veoma jednostavan način osvježite svoj cjelokupni stajling, a to osvježenje ćete dovesti na jedan nivo više kada im dodate žuti blejzer.

Ultra urbano


Ispijepane farmerice su i dalje veoma popularne i jedan su od onih komada garderobe koji vam mogu pomoći da dobijete fantastičan urbani stajling. Naravno, uvijek ih možete kombinovati sa blejzerom, a kako biste i ove sezone bile u trendu, neka to bude žuti blejzer.

Ultra upečatljivo


Kolor bloking možete postići na više načina, a jedan od njih je i da kobminujete komade garderobe sa aksesoarima kontrastnih boja. Shodno tome, žuti blejzer i ružičaste štikle zadovoljavaju ovu formu pa eto još jednog jednostavnog načina da nosite ovaj popularni trend.

Samo opušteno…


I to veoma lako! Omiljene bijele farmerice sigurno ćete nositi i ove proljetne sezone, a možete im dodati košulju ili bluzu sa crno-bijelim prugama. Na kraju, ravna obuća garantovano će pomoći da vam bude udobno u svakom trenutku (bez obzira da li birate patike ili baletanke), a žuti blejzer će ovu kombinaciju učiniti veoma upečatljivom i modernom.

Spremna za posao


Žuta ima više nijansi, a ono što je dobro jeste da se sve one veoma dobro slažu s neutalnim bojama. Shodno tome, nešto zagasitiji žuti blejzer jednako dobro ćete iskombinovati sa bijelom bluzom i dezeniranim pantalonama kao što biste to uradite sa svjetlijom varijantom, a dobićete veoma upečatljivu poslovnu kombinaciju koju možete nositi u svim prilikama.

Sportska elegancija


Bijele Converse patike već odavno su model obuće koji počinjemo nositi sa prvim proljetnm danima, a odlične su u svim prilikama. One mogu gotovo svakoj kombinacji dodati sportsku notu, ali su ujedno i veoma elegantne. Možete ih kombinovati sa klasičnim crnim pantalonama i taj efekat postaje još bolji, a kao šlag na tortu, kombinaciji dodajte i žuti blejzer.

Opušteni glamur


Sigurno će i ove proljetne sezone biti bar jedna prilika u kojoj ćete morati izgledati glamurozno, a šljokice su svakako jedan od jednostavnijih načina da to postignete. Suknja olovka kroja u ovom stilu idealna je za date prilike, a ako vam je cilj da dobijete glamurozan, a ujedno i opušten stajling dodajte joj majicu sa aplikacijama. Naravno, da bi sve zadržalo nešto ozbiljniju notu, za to će se pobrinuti žuti blejzer i obuća iste boje.

Moderna romansa


Tufne su bile ultra popularne tokom prošle godine, ali mi imamo osjećaj kako su one uvijek tu i čini se da su trend koji nikada ne prolazi. Suknja olovka kroja, ukrašena ovim razigranim tačkicama, odlična je opcija za poslovne prilike. Dodajte joj romantičnu bluzu s mašnom i žuti blejzer i vaša moderna poslovna kombinacija je spremna.

Muške farmerice


Za sve nas koje baš i nismo pobornice trenda uskih farmerica, muške farmerice ili boyfriend jeans savršena su opcija. Odlične su za sve neformalne prilike, a najjednostavniju kombinaciju dobijamo kada ih uparimo sa bijelom majicom ili košuljom. Na kraju, da sve bude što modernije ili upečatljivije, dodajte i najpopularniju proljetnu jaknu, a obuću birajte shodno vremenskim prilikama vani.

Moderni retro


Plisirana suknja je retro komad garderobe koji je, unazad par sezona, doživio pravi modni preporod. I dalje je veoma popularna, a modele čija dužina seže do pola lista možete nositi u svim prilikama. Naravno, da biste spojile dva popularna i trendi komada garderobe, ovog proljeća odlučite se za kombinaciju plisirane suknje i žutog blejzera.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info