Dnevni horoskop za 14.04.2022.

0

Ovan


Bićete otvoreniji za promjene. Upoznaćete nove ljude, proširiti svoje znanje i mnogo naučiti. U ljubavi bi vas mogao oboriti s nogu zreli šarm starije osobe. Ne dopustite da predrasude i tračevi utiču na vaš ljubavni izbor.

Bik


Danas možete osjetiti vrlo intenzivan pritisak kroz poslovne okolnosti. Osobe sa kojima dolazite u kontakt su prilično naporne i crpiće vam energiju. Ipak, trudićete se da budete na visini zadatka. Svjesni ste da ste možda u ovom periodu previše ljubomorni, ali prosto ne možete da obuzdate sebe.

Blizanci


Teško razumijevanje sa kolegama sa kojima morate da budete u kontaktu na dnevnoj bazi. Imaćete povremeno osjećaj da drugi prikrivaju neke informacije ili da vas “zaobilaze” po bitnim pitanjima. Emotivni partner povremeno ispoljava ljubomoru, što vam donekle prija.

Rak


Niste sigurni na koji način da razumijete informacije koje dolaze do vas. Mogući nesporazumi, ali i problemi sa papirologijom i važnim dokumentima. Malo naporan dan. U emotivnim odnosima vrlo intenzivni kontakti sa voljenom osobom. Slobodnima otvorena nova poznanstva.

Lav


Neke privatne obaveze danas možete privesti kraju. Takođe, dan je dobar za komunikaciju sa važnim ljudima, kao i za finansijske prilive. Neka manja suma novca može doći do vas. Mogućnost iznenadnog susreta sa bivšim emotivnim partnerom ili makar neka kraća komunikacija.

Djevica


Dosta užurban dan je pred vama pa bi bilo dobro da se maksimalno organizujete, jer ćete non stop imati osjećaj da ste nešto propustili ili zaboravili. Jake šanse da u prolazu “naletite” na osobu koja vam se jako dopada. U emotivnim vezama odlična komunikacija i velika strast sa voljenom osobom.

Vaga


Moguće je da današnje obaveze nećete uspjeti sami da završite pa se nemojte ustručavati da se obratite kolegi, a u krajnjem slučaju i nadređenom, da biste sa ovim izašli nakraj. Tokom dana možete imati kratkotrajni pad raspoloženja zbog nekog partnerovog postupka.

Škorpija


Ovaj dan donosi vam čvrstu riješenost da završite sa nekim obavezama koje odavno vučete. Ne nervirajte se ako se sve ne odvija onako kako ste zamislili, jer će na kraju sve biti dobro. Bićete u kontaktu sa mnogo ljudi. Izuzetno ste šarmantni i lako privlačite poglede suprotnog pola.

Strijelac


Mnogo posla je pred vama, a vi ste nefokusirani i misli su vam potpuno na nekoj desetoj strani. Pokušajte da se skoncentrišete, imate malo vremena da završite neke obaveze. Nesigurnost u emotivnog partnera – zabrinuti ste zbog njegovog ponašanja koje ne možete da “provalite”.

Jarac


Jako dobar dan je pred vama. Ljudi će biti spremni da vam izađu u susret, imaćete njihovu podršku i veliku pomoć. Vrijeme je i da zamolite nadređenog za neku uslugu ili sa njim obavite ozbiljan razgovor. Smeta vam što nemate dovoljno vremena da se posvetite ljudima koje volite.

Vodolija


Ne pokušavajte da odjednom završavate više poslova, jer ćete na taj način samo napraviti opštu zbrku. Niste trenutno dovoljno fokusirani da biste mogli da izdržite ovakav način rada. Moguće je razmišljanje ili čak i kontakt sa nekim bivšim emotivnim partnerom.

Ribe


Pred Ribama se danas otvara vrlo zanimljiva poslovna ponuda. Ne morate da žurite sa odgovorom, ali bi bilo dobro da ponudu detaljno razmotrite i sagledate iz svih uglova. Vaše emocije su u potpunosti “podivljale” – ako imate emotivnog partnera, obavezno provedite makar dio dana sa njim.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info