April: 18 fantastičnih kombinacija za žene sa oblinama

0

Ukoliko ste obdarene oblinama, a cilj vam je da vaš stajling bude privlačan, s puno ukusa, moderan i elegantan, neka vam ovog mjeseca sljedeća galerija služi za inspiraciju.

Kaiš čini čuda


Drage dame, figura pješčanog sata je naprimamljivija za ljudsko oko. Samo jedan mali detalj u završnici vaše kombincije sa tunikama, košuljama, haljinama ili pak laganim mantilom, može učiniti čudo.

Pomoću kaiša istaknite struk, birajte jednobojnu garderobu dužine do koljena i nosite štikle kad god možete. Upadljivije ogrlice oko vrata ili pak V izrez vizuelno će smanjiti bujno poprsje i odvući pažnju sa kritičnih dijelova.

Boja koja sve mijenja


Ukoliko su u vašem svakodnevnom stajlingu zastupljene uglavnom neutralne, tamne boje (hej, razumijemo u potpunosti), onda vam je već vjerovatno jasno kako bi bilo dobro dodati bar neki mali detalj koji će cjelokupnu kombinaciju učiniti veoma upečatljivom i podići je na viši nivo.

To može biti nešto sasvim jednostavno, poput obuće u nekoj od privlačnih boja i sve će izgledati mnogo drugačije. S druge strane, nećete pogriješiti ni ako se odlučite za aksesoare u datim bojama.

Karirani dezen


Dezenirani komadi garderobe pravi su vam prijatelji, jer vam mogu pomoći da najjednostavniji način zamaskirate problematična područja (naravno ukoliko ih imate).

Karirana košulja apsolutno je jedan od njih, a fantastično će se složiti sa tamnim farmericama ili hlačama. Što se tiče obuće, možete dodati štikle koje su u jednoj od boja zastupljenih na dezenu košulje.

Jednostavno, a fantastično


Naravno da ćemo uvijek dati prednost jednostavnim kombiacijama, ali uvijek postoje načini da i od takvih kombinacija dobijete fantastično modno izdanje.

Primjera radi, farmerice i bijela košulja čine kombinaciju koju veoma rado nosimo tokom proljetne sezone, a dodajte im obuću sa životinjskim dezenom i od sasvim obične kombinacije dobićete fantastičnu.

Blejzer


Blejzer je jedan od onih komada garderobe koji se može dobro iskombinovati s čim god poželite, bilo da su u pitanju farmerice, suknje, elegantne hlače ili pak haljine (da, odlično se slaže i sa određenik modelima haljina).

A kakav vama odgovara? U suštini, u najvećem broju slučajeva riječ je o strukiranom blejzeru na jedno kopčanje, a u kombinaciji sa farmericama dobićete ultra popularnu proljetnu kombinaciju.

Savršena tunika


Još jedan obavezan dio garderobe, za dame sa jačim bokovima i većom zadnjicom, su tunike i duže bluze. Njihova dužina trebalo bi bude do pola bedra, odnosno minimum da pokrije veći dio zadnjice.

Šira bluza ili tunika će stvoriti vizuelnu proporciju i učiniti da vaši bokovi i zadnjica izgledaju manji. Možete ih kombinovati sa helankama ili uskim pantalonama i kraćom jaknom ili blejzerom, ali i sa farmericama, sve zavisno od prilike.

Suknja olovka kroja


Najelegantniju suknju na svijetu možete nositi baš u svim prilikama, ali kombinovati sa nešto ležernijim komadima garderobe i dobiti veoma privlačan i moderan stajling.

Primjera radi, ovog mjeseca to može biti i kombinacija sa bijelom majicom kratkih rukava (ultra popularna) koju ćete vezati u čvor, a teksas jakna i bijele patike ovaj će stil učiniti još modernijim i urbanijim.

Lagani mantil


Razni modeli mantila veoma su popularni tokom proljetne sezone, a baloner je gotovo pa svakog proljeća u prvom planu.

S druge strane, ovdje možete birati i druge vrste mantila, a koje će vam pomoći da dobijete upečatljiv stajling. Jedan od njih je i ovaj plisirani u nježnoj nijansi pastelno plave, a koja se tako dobro slaže sa svim neutralnim bojama.

Mornarski stil


Ovo je stil koji vama veoma dobro stoji, jer je uglavnom riječ o komadima garderobe koji imaju vertikalne pruge, a koji su u kombinaciji sa nečim bijelim.

Shodno tome, prugastu košulju kombinujte sa bijelim farmericama ili hlačama, po potrebi dodajte teksas jaknu i vaš mornarski stil je spreman. Obuća? Štogod poželite.

Visoki struk


Ne, nemojte ga izbjegavati, ali baš nikada. Jer: komadi garderobe sa visokim strukom gotovo pa uvijek su popularni, a sve i da nisu oni vam mogu pomoći da vizuelno izgledate više pa čak i malo vitkije.

To ima još i bolji efekat ukoliko birate široke hlače sa visokim strukom koje su ukrašene vertikalnim prugama, a koje veoma dobro možete iskombinovati sa raznim modelima jednobojnih bluza i košulja.

Moć kože


Komade garderobe od kože veoma lako možete dodati u svakodnevni aprilski i proljetni stajling, a to je posebno slučaj kada je riječ o kožnoj jakni. I same znate kako ovdje postoji više modela koji dolaze u više boja, a crna kožna jakna jedna je od najboljih opcija.

Ukoliko kožnu jaknu uglavnom planirate kombinovati sa komadima garderobe koji imaju visoko podignut struk, onda je najbolje da birate kraće modele.

Potpuno neutralno


Neutralne boje veoma su moderne i poželjne, jer vam mogu pomoći da dobijete fantastičan stajling. Naravno, većina žena sa oblinama prirodno naginje ka tamnijim neutralnim bojama, ali proljetna sezona idealno je vrijeme da unesete svježinu u svoj stajling i to u vidu svijetlih neutrala.

Bijele farmerice u kombinaciji sa svijetlo dezeniranom košuljom i svjetlijim kardiganom savršena su proljetna kombinacija, a dodajte joj i štikle boje kože i svjetliju torbu i dobićete još bolji stajling.

Midi suknja


Suknje su uvijek poželjne, znate to i same i nemojte nikada ni pomisliti kako vama neće dobro stajati, samo zato što imate obline.

Imajte na umu da moda ima rješenje za sve pa je tako i u ovom slučaju – midi suknja A kroja pravi je blagoslov, jer je veoma privlačna i moderna, a vama će pomoći i da se osjećate samopouzdano imajući u vidu da će idealno prigrliti obline i zamaskirati potencijalno problematična područja.

Džogerice


Postoji tako mnogo modela pantalona koje možete uvrstiti u svoj stajling ne samo ovog mjeseca već i uopšteno: dužina do članaka, cigaret pantalone, kilote, pantalone širokih nogavica samo su neke od njih. Međutim, model koji apsolutno ne želite da preskočite su džogerice.

Ultra udobne i moderne, riječ je o modelu elegantnih pantalona koje podsjećaju na donji dio trenerke (obično se vežu u gornjem dijelu i imaju suženja na nogavicama), a vi birajte one kod kojih se nogavice završavaju kao kod klasičnih pantalona, kako biste ih mogle nositi u svim prilikama.

Tamne farmerice


Svaka, ali baš svaka žena bi trebalo da ima bar jedan par tamnih farmerica. Zašto? Postoji više razloga, a samo jedan od njih je taj što vam one mogu pomoći da vizuelno izgledate više i vitkije s tim što ne bi trebalo zanemariti ni to da su odlične za kombinovanje.

Tamne farmerice odlično se slažu sa svim drugim bojama, a kada je riječ o njihovom kombinovanju, opcije su mnogobrojne. Jedna od njih može biti i ova sa bluzom od bijele čipke, a koja će vas dovesti u centar pažnje gdje god da se pojavite.

Crno i bijelo

Sa kombinacijom crne i bijele nikada nema greške, jer je riječ o bojama koje se tako dobro slažu, a koje vam mogu pomoći i da dobijete kombinaciju koju možete nositi svakodnevno.

Crna haljina još je jedan komad garderobe koji bi svaka žena trebalo da ima – riječ je o modnom klasiku koji se može nositi u svim prilikama (u zavisnosti od samog modela haljine), a nama je ova kombinacija crne haljine i bijele bluze s mašnom apsolutno neodoljiva.

Bijela majica


Nikada nemojte potcijeniti osnovne komade garderobe misleći kako su oni samo “obični”. Upravo ti obični su zapravo za, gotovo svaku kombinaciju, odlični pa je takav slučaj i sa bijelom majicom.

Ona je po svim gabaritima sasvim obična, ali je neizostavlja tokom proljetne sezone, veoma dobro se može iskombinovati sa mnogobrojnim komadima garderobe, bilo da oni dolaze iz neutralnog spektra boja ili da su dezenirani.

Fantastično urbano


Urbani stajling možete postići na više načina tokom ovog mjeseca i proljetne sezone, a samo jedan od njih je da birate iscijepane farmerice ili one kod kojih su porubi na nogavicama iscijepani odnosno nisu definisani.

Odlično će se složiti sa bijelom majicom ili pak nekom koja je ukrašena zanimljivim printom, a kožna moto jakna u nježnoj boji puder ružičaste ovom stajlingu daje posebnu draž i dozu nonšalantnosti.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info