Dnevni horoskop za 12.04.2022.

0

Ovan


Tek pred kraj dana dobićete potvrdu o realizaciji jednog dogovora. Nadali ste se ovakvom rezultatu i bili pozitivno uzbuđeni pa je sigurno da ćete svojim dobrim raspoloženjem uveseljavati one sa kojima radite. U odnosu sa voljenom osobom pokazujete veliku inicijativu.

Bik


Dobar potencijal za sve ono što želite da pokrenete u poslovnom segmentu. Možete ostvariti solidne rezultate, iskoristite trenutnu jaku energiju koju imate. Voljena osoba ima povremene promjene raspoloženja, ali vi umijete da pronađete pravi način da se usaglasite.

Blizanci


Moguće je da ste trenutno razapeti između dvije ponude, dvije poslovne šanse. Nemojte odlučivati na brzinu, još uvijek ne možete u potpunosti jasno da sagledate neke situacije. Promjenjivost u odnosu između vas i partnera – čas funkcionišete odlično, čas ste oboje razdražljivi i napeti.

Rak


Iako se danas pred vas postavljaju nešto zahtjevnije poslovne okolnosti i može biti napetosti u odnosu sa okolinom, ipak je pred vama odličan dan. Lako uspijevate da se usaglasite sa drugima. Evidentno je raspoloženje u emotivnom segmentu, lako dolazite do dogovora sa voljenom osobom.

Lav


Još jedan dan pred vama kada ćete u poslovnom segmentu moći da pružite dosta toga, da opravdate i tuđa, ali i svoja očekivanja. Nešto kraći rokovi, koje uspješno ispunjavate. Obuzeti ste ličnim prioritetima pa je moguće da emotivnom partneru nećete posvetiti dovoljno vremena.

Djevica


Danas možete imati podršku i pomoć od strane onih sa kojima radite. Mogućnost jake usluge od nekoga od koga to niste očekivali. Neplanirano možete otići na izlazak ili druženje sa prijateljima i zbog toga zapostaviti voljenu osobu, koja će svakako imati zamjerke na vaš postupak.

Vaga


Lako uspijevate da se u komunikaciji uklopite sa onima sa kojima dolazite u kontakt. Nekako uvijek pronađete kompromisno rješenje koje i vama i njima ide naruku. Niste sigurni šta da uradite kada je jedna osoba u pitanju. Osjećate veliku privlačnost, ali se uzdržavate što se konkretnih poteza tiče.

Škorpija


Odlično postavljen dan u poslovnom segmentu. Veliki priliv energije i želja za pokretom pa ćete uspjeti da pokrenete priče koje su vam od važnosti. Emotivne relacije trenutno ne funkcionišu onako kako biste vi željeli. Smatrate da je druga strana previše zahtjevna.

Strijelac


Pokušavate da danas izađete svima u susret, ali ste i sami svjesni da to ne može ići baš tako lako. Usmjerite se više na sebe i na svoje obaveze, ne zapostavljajte ih zbog drugih. Ne ustručavajte se u pokretanju komunikacije sa osobom koja vam je simpatična. Aktivirajte se.

Jarac


Danas vam sve situacije u poslovnom segmentu odgovaraju i lako ćete pronaći pravi pristup prema osobama sa kojima želite da pokrenete priču ili dogovor. Emotivni partner je veoma zainteresovan da provede više vremena sa vama. Napravite dovoljno slobodnog vremena za njega.

Vodolija


Kolega ili poslovni partner mogu vam dati prijedlog za pokretanje zajedničkog projekta od kojeg biste mogli imati dodatne prihode. Obuzeti ste razmišljanjima i planovima. Mogućnosti za dobar provod sa voljenom osobom, ali i sa prijateljima.

Ribe


Zadovoljni ste što ste uspješno riješili jednu problematičnu situaciju i to bez ičije pomoći i posredovanja. Gomila obaveza je pred vama, ne opuštajte se poslije jednog uspjeha. Imate osjećaj da partner izbjegava neka pitanja i da se povlači kada pokušate da ih iznesete na dnevni red.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info