ZARA: Ovo su najmoderniji blejzeri ovog proljeća

0

Blejzer je komad garderobe koji se može uklopiti u gotovo svaki stajling, a tokom proljetne sezone on je i jedan od najpopularnijih komada garderobe, bar kada su u pitanju jakne.

Odličnu kombinaciju dobijate kada ovaj komad garderobe dodate farmericama, ali ništa manje nije upečatljivo ni kada blejzer kombinujete sa klasičnim modelima pantalona, suknjama pa čak i haljinama.

U nastavku pogledajte neke od najupečatljivijih i najmodernijih modela iz trenutne ZARA ponude, a koji su idealni da ih uvrstite u svoj proljetni stajling.

Nježno i ženstveno


Nježne i oku prijatne boje veoma su poželjne tokom svih sezona, a to je posebno slučaj kada je riječ o nešto blažim nijansama ružičaste. Osim toga, one su i veoma ženstvene pa bi zaista bilo šteta sa ih ne uvrstite u svoj stajling i tokom proljetne sezone. Jedan od načina da to uradite jeste i da birate ovaj ZARA blejzer koji možete kupiti ovdje.

Elegantno i upečatljivo


Naravno, blejzer je komad garderobe koji vam može pomoći da dobijete i veoma elegantno modno izdanje, a jedan od njih je i ovaj iz ZARA kolekcije – odlično će se uklopiti sa suknjama olovka kroja i klasičnim modelima pantalona, a crvena boja ovog modnog klasika učiniće da uvijek budete u centru pažnje. Kupiti ga možete ovdje.

Kožni blejzer


Komadi garderobe od kože, bilo da je riječ o prirodnoj ili vještačkoj, u sam vrhunac popularnosti dolaze nam tokom proljetne sezone. Jedan od njih, koji će vam sigurno pomoći da dobijete veoma zanimljivo modno izdanje, jeste i ZARA blejzer od vještačke kože, a koji se tako dobro može iskombinovati sa mnogobrojnim komadima garderobe. Možete ga kupiti ovdje.

Pravi poslovni


Ukoliko nemate strogo propisan poslovni dres kod, opcije za poslovne kombinacije zaista su i više nego mnogobrojne. A jedna od njih je i sa ovim prekrasno dezeniranim blejzerom koji će vas sigurno dovesti u centar pažnje. Osim što ga možete nositi u poslovnim, nećete pogriješiti ni ako ga dodate u svakodnevni stajling i u svim drugim prilikama. Možete ga kupiti ovdje.

Moderna klasika


Crni blejzer se smatra klasičnim komadom garderobe koji se može veoma dobro uklopiti u bilo koji stajling. Ipak, kada je riječ o ZARA blejzerima i klasici, ona je ove sezone malo modernizovana i učinjenja upečatljivijom pomoću kontrastnih poruba i dugmadi. I dalje je riječ o klasičnom komadu garderobe, ali je sada mnogo privlačniji i zanimljiviji. Kupiti ga možete ovdje.

Podvrnuti rukavi


Ovaj model blejzera pomalo podsjeća na retro modele koji su bili ultra popularni tokom osamdesetih godina prošlog vijeka, a odlika mu je (osim podvrnutih rukava) i to što se on ne kopča. Veoma dobro se može iskombinovati sa ležernim komadima garderobe, ali će se super uklopiti i sa nešto klasičnijim. Dostupan je u četiri boje, a kupiti ga možete ovdje.

Blejzer za svaki dan


Naravno da svi naginjemo ka tome da dobijemo upečatljiv stajling i u tome zaista nema ništa loše, sve dok se to radi s ukusom. Shodno tome, blejzer je jedan od komada garderobe koji vam može pomoći u tome tokom proljetne sezone, a to je posebno slučaj kada birate dezenirane modele. Takav je i ovaj model blejzera, a zahvaljujući prekrasnom pepito dezenu možete ga nositi svakodnevno i uvijek ćete dobiti upečatljivo modno izdanje. Možete ga kupiti ovdje.

Proljetnje osvježenje


Ukoliko birate samo jedan blejzer tokom proljetne sezone, onda neka to bude žuti. Zašto? Iz jednostavnog razloga što će vam na najlakši mogući način osvježiti stajling nakon duge i tmurne zime, a ujedno je i riječ o jednoj od najpopularnijih proljetnih jakni. Upravo jedan takav blejzer nalazi se i u ovosezonskoj ZARA kolekciji, a kupiti ga možete ovdje.

Dugi blejzer


Duži modeli blejzera odlična su opcija, jer mogu poslužiti i kao zamjena za baloner, a veoma dobro se kombinuju sa klasičnim komadima garderobe. U zavisnosti od samog dezena blejzera, možete ga kombinovati i sa nešto ležernijim komadima garderobe, a kao što su kožne helanke ili uske farmerice. Ovaj karirani ZARA blejzer idealan je za poslovne kombinacije, a kupiti ga možete ovdje.

Uvijek u centru pažnje


Možda ste pomislile kako su samo crvena i njene nijanse zadužene da vas dovedu u centar pažnje, ali u tome zapravo može biti od pomoći i bilo koja pastelna boja. Takva je i ova nijansa ljubičaste (često ćete čuti da je zovu i boja jorgovana), a koja krasi ovaj fantastični ZARA blejzer ravnog kroja. Veoma dobro se može uklopiti u gotovo svaki stajling, a kupiti ga možete ovdje.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info