Vaga: Sedmični horoskop za period od 11.04.2022. do 17.04.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Planete se gomilaju u polju koje je kod vas zaduženo za poslovnu svakodnevnicu i obaveze. Nivo obaveza će se povećati, ali će i segment finansija krenuti uzlaznom linijom. Vi ćete ulagati dosta snage u napore da poboljšate organizovanost i efikasnost i prilagodite se zahtjevima saradnika.

Moguće su povremene tenzije sa kolegama. Pred vama je period promjena od kojih će se neke pokrenuti već u ovoj sedmici. One će uglavnom biti pozitivne po vas i jako uticati na vaš finansijski segment.

Ljubav. Pun Mjesec u vašem znaku u opoziciji sa Suncem, koje se nalazi u partnerskom polju, može prodrmati one parove kod kojih u posljednje vrijeme već postoji naglašena tenzija i nezadovoljstvo ili sumnja i ljubomora.

Generalno gledano, potrebno je mnogo ljubavi i razumijevanja da bi vaše emotivne relacije bile funkcionalne i stabilne. Pokušajte da pronađete dovoljno vremena jedno za drugo i neka vaša komunikacija bude što otvorenija.

Slobodne Vage, nije nemoguće zagrijati se, zanijeti se, čak ući u neku emotivnu priču, ali je vrlo moguće da će ona biti komplikovana, čudna i prilično izvijesno – tajna.

Hrana. Pun Mjesec u vašem znaku i vladarka Venera koja se nalazi u polju navika, veliki su pokazatelji da će vaša borba sa praznim kalorijama i nezdravom ishranom biti prilično komplikovana u ovom periodu. Trudićete se da promijenite nešto kod sebe.

Zdravlje. Promjenjiv pritisak, sklonost alergijama i infekcijama.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info