Lav: Sedmični horoskop za period od 11.04.2022. do 17.04.2022.

0

Izvor: Venera sa papilotnom

Posao. Vrlo zahtjevan i poslovni, ali i finansijski period je iza vas. Od ove sedmice, promjene će krenuti intenzivnije što ne znači da ćete automatski ući u mirnu i stabilnu poslovnu fazu. Ulazak Merkura u polje koje se vezuje za vašu karijeru i poziciju donijeće vam informacije koje su poslovno povoljne po vas.

Kod nekih od vas o unapređenju ili promjeni radnog mjesta, kod drugih vezano za poboljšanje finansija. Dakle, prvo informacije i dogovori, a onda i konkretni događaji koji će vam popraviti raspoloženje.

Ljubav. Dobar odnos Sunca sa Saturnom, partnerskom planetom, davaće dobre mogućnosti da se sa voljenom osobom usaglasite, dogovorite, podržite. I to bi bilo otprilike to.

Zadovoljstvo, ispunjenost, opuštenost, bliskost – to će vam izmicati. Štaviše, povremeno se možete osjećati kao da ste, iako jedno pored drugog, neizmjerno udaljeni. Fizički blizu, a ipak previše daleko. Pokušajte da ljubavlju i otvorenom komunikacijom smanjite razdaljinu.

Slobodni Lavovi, mame vas neke emotivne dubine i ljubavne tajne, bilo da se vezuju za prošlost ili za nove osobe. Da bi se bilo šta desilo, mora postojati vaša inicijativa.

Hrana. Trudite se da povrće, naročito zelena salata, mladi kupus, blitva, zelje, krastavci budu što češće i u što većim količinama na vašem stolu, bilo u obliku salata ili variva. Izbjegavajte da utjehu tražite u hrani i da jedete u večernjim satima.

Zdravlje. Pojačana nervoza. Hronični bolesnici – potrebne su češće kontrole.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info